Alstublieft Javascript aanzetten om deze site zonder te problemen te bezoeken.

Pilaster (type 2)

K251, K250 en K254

Totale afmeting: L 42,5 cm x B 10,5 cm x H 288,5 cm

✓ Voor 17.00 uur besteld, volgende werkdag verzonden!

Pilaster (type 2) bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Kapiteel K251 - 42,5 cm breed
  • Schacht K250 - 27,0 cm breed
  • Voetstuk K254 - 39,0 cm breed

De onderdelen zijn geproduceerd van duurzaam Purotouch®. Dit is een hoogwaardige kwaliteit kunststof die impactbestendig is en het mogelijk maakt om scherpe details weer te geven.


Een pilaster is een absolute sfeermaker in uw interieur

De pilaster kan tegen de muur gemonteerd worden als wanddecoratie. De brede pilaster heeft een laag Corintisch kapiteel versierd met acanthusbladeren en voluten aan de bovenkant, een brede schacht versierd met verticale groeven en een breed Dorisch voetstuk die het geheel compleet maakt aan de onderzijde van de pilaster.


Deze pilaster is geschikt voor een ruimte met een maximale hoogte van 288,5 cm. Is uw ruimte hoger? Dan kan de pilaster uitgevuld worden aan de onder- of bovenzijde. Op deze wijze kan de pilaster in iedere ruimte gemonteerd worden.


Voorbereiding en montage pilaster

Voor het beste eindresultaat plaatst u alle onderdelen van de pilaster en de DecoFix lijmen minimaal 24 uur vóór montage op kamertemperatuur in de ruimte waar het gemonteerd wordt. De wand dient vlak, droog, stof- en vetvrij te zijn. Indien nodig, schuur en reinig de ondergrond vóór montage van de pilaster.


De pilaster laat zich eenvoudig monteren, gebruik altijd de montagehandleiding voor een perfect gemonteerde pilaster bij uw thuis. De pilaster is gemakkelijk in te korten om hem passend te maken voor uw ruimte. De schacht en/of het voetstuk kunnen afgezaagd worden met een scherpe handzaag. Heeft u deze niet? Bestel deze tool direct mee!


Afwerking van pilaster

Alle onderdelen van de pilaster zijn standaard voorzien van een witte grondlaag waardoor de pilaster direct overschilderbaar is. Voor het beste resultaat adviseren wij de pilaster na montage te schilderen.


De lijmkit dient minimaal 24 uur te drogen voordat u de pilaster in de gewenste kleur gaat schilderen. Verf op water- of terpentine basis hechten beide goed op de pilaster. Er kan zowel lak als muurverf gebruikt worden.


Montageservice van STYQX

Geen tijd om de pilaster zelf te monteren? Wij kunnen deze pilaster voor een scherpe prijs bij u thuis monteren. Bestelt u bij diverse producten de optie 'Montage aan huis' dan wordt de totale montageprijs voordeliger! Onze monteur werkt vakkundig en vlot. Bovendien zijn wij gecertificeerd door Orac Decor® en daarmee Master Installer. Natuurlijk wordt het ontstane afval opgeruimd en meegenomen.


Maak gebruik van onze handige montageservice door de optie 'Montage aan huis' aan te vinken nadat u het gewenste aantal meter ingevuld én bijhorende lijm geselecteerd heeft. In de winkelwagen kunt u de gewenste montagedatum aangeven.


Garantie

U ontvangt volledige garantie van Orac Decor® enkel bij gebruik van de DecoFix lijmen en de juiste acclimatisering.

Aanbevolen producten
DecoFix Pro lijm 310 ml
lijm
✓ Direct leverbaar
€ 6,74 € 6,40 p/st
DecoFix Power lijm 290 ml
✓ Direct leverbaar
€ 18,88 € 17,94 p/st
DecoFix Extra nadenlijm 310 ml
✓ Direct leverbaar
€ 25,92 € 24,62 p/st
Lijmpistool Voor kitkokers
✓ Direct leverbaar
€ 24,99 € 19,99 p/st