Alstublieft Javascript aanzetten om deze site zonder te problemen te bezoeken.

Projecten van STYQX

We laten het met trots aan u zien!

Naast de verkoop van producten in deze webshop realiseren we ook de wensen van onze klanten. De resultaten van deze projecten delen we graag met u! We gaven advies, verzorgde de montage op locatie en vaak ook het spuitwerk om het geheel helemaal klaar op te leveren. Zie hier enkele mooie resultaten. Het zijn onder andere projecten van een enkele kamer in een woning tot volledige metamorfoses van woningen en bedrijfsruimtes. Laat u inspireren en neem contact met ons op om uw project te bespreken!


Hoe wordt de montage uitgevoerd?

Wij monteren in onze projecten ontzettend veel wandlijsten. Om u een inkijkje te geven hoe wij dat doen ziet u hier een korte video met het verloop van de montage. De monteur werkt nauwkeurig om alle wandlijsten netjes op de wand te bevestigen. Enkel zo kunnen we een fantastisch eindresultaat garanderen!


Montage wandlijsten Orac Decor door STYQX

Thuiskantoor in Engelse sferen

De wens van de klant was een prachtig thuiskantoor in Engelse stijl. Samen met de interieurontwerpster hebben we geadviseerd om klassieke wandpanelen toe te passen op de wand. Direct boven de bestaande plint hebben wij paneel W121 gemonteerd met daarboven paneel W120. De gehele wandbekleding is 215 cm hoog. De wandpanelen hebben we strak tegen elkaar aan gemonteerd, de binnen- en buitenhoeken van de kamer hebben we de paneel netjes in verstek gezaagd zodat de bekleding ook in de hoeken doorloopt.


Klassieke wandlijsten in de woonkamer

Hoe sfeervol is het om een wand in de woonkamer te voorzien grote en kleine kaders gemaakt van klassieke wandlijsten. Onze klant heeft ervoor gekozen om de linker en rechters kaders smaller te maken dan het middelste kader. Nadat wij de lijsten gemonteerd hebben op de wand is het geheel gespoten met latex in gewenste kleur.


Eenvoudige toevoeging - verbluffend resultaat

In een vrijstaande villa welke gebouwd is in 1890 te Rotterdam hebben wij naast het monteren van kroonlijsten in de woonkamer en keuken ook het trapgat samen met de overloop onder handen mogen nemen. Door een simpele toevoeging van wandlijsten op de verschillende wanden van het trapgat en de aansluitende wanden van de overloop hebben wij de gehele ruimte meer uitstraling weten te geven.


In goed overleg met onze klant is er voor gekozen om verschillende kaders op de muur te monteren in combinatie met een horizontale wandlijst op de wanden van de overloop. Hiermee is er eenheid en stijl gecreëerd. Ontdek in de 360° foto door te slepen welke 2 producten wij gebruikt hebben om dit prachtige eindresultaat te realiseren. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor advies hoe uw trapgat en overloop stijlvol afgewerkt kan worden. We helpen u graag!

Noblesse kroonlijst boven de schouw

Een van onze klanten uit Utrecht heeft kroonlijst C340 uit de Noblesse reeks gebruikt om de schouw aan de bovenzijde tegen het plafond af te werken. Naast dat het erg stijlvol is geeft de kroonlijst de ruimte ook veel meer uitstraling. STYQX heeft de lijsten mogen leveren, de klant heeft de kroonlijsten zelf in verstek gezaagd en verlijmd op de wand en plafond. Nadat de lijsten geschilderd zijn wordt het mooie resultaat pas echt duidelijk!


Met het juiste gereedschap zoals een verstekbak en een handzaag kunt u zelf ook kroonlijsten monteren. Enige handigheid en inzicht is wel vereist. Geen tijd om de lijsten zelf te monteren? Wij staan voor u klaar en monteren de producten graag bij u thuis!


Prachtige wandpanelen in thuiskantoor

De wens van onze klant uit Den Haag was om het nieuwe thuiskantoor een klassiek warme uitstraling te geven. Nadat de stukadoor de wanden en het plafond voorzien heeft van een nieuwe stuc laag hebben wij wandpanelen met bijpassende wandlijst en kroonlijst gemonteerd. De gebruikte wandpanelen en wandlijst zijn uit de reeks Autoire. Met kroonlijst C339 hebben we de overgang van wand naar plafond stijlvol afgewerkt, naar tevredenheid van onze klant!

STYQX levert hoge kwaliteit en absoluut vakwerk!
Stijlvolle plafond- en wandafwerking

In een Rotterdams herenhuis hebben wij de gang en de gehele woonkamer mogen voorzien van een kroonlijst samen met een bijpassende wandlijst.


Ondanks de relatief kleine kroonlijst, in verhouding tot het drie meter hoge plafond, is er zeker stijl en uitstraling aan beide ruimtes toegevoegd.


Tussen kroonlijst CX176 en wandlijst PX175 hebben we 28 cm ruimte vrij gehouden. De tussenruimte inclusief de kroon- en wandlijst en het plafond worden door de klant in één kleur geschilderd. Dit geeft een prachtig effect in de woonkamer en gang!

Lambrisering in entreehal

Tijdens de verbouwing van een herenhuis in Amsterdam hebben wij de entreehal voorzien van karakteristieke lambrisering. De lambrisering bestaat uit wandlijst P4020 aan de bovenzijde welke wij gemonteerd hebben op 120 cm hoog, gemeten vanaf de vloer. Daaronder hebben we de wand voorzien van kaders die gemaakt zijn van wandlijst P8030. De lambrisering is afgewerkt aan de onderzijde met de 20 cm hoge vloerplint SX156.

Kroonlijst met bijpassend plafondlijstje

In opdracht van een klant uit Rotterdam hebben wij het plafond van de woonkamer voorzien van ruim 50 meter kroonlijst en bijpassende lijst.

Door kroonlijst C339 met de lange zijde tegen het plafond te monteren ontstaat er een geheel andere uitstraling wanneer de lange zijde van de kroonlijst tegen de muur gemonteerd wordt. Zeker in combinatie met lijst PX175 geeft dit een bijzonder mooi effect in deze grote woonkamer.

Ontdek alle klassieke lijsten en elementen met een 360° view

De voorheen sfeerloze ruimte in een nieuwbouw woning welke gebouwd is in Den Haag hebben wij een complete make-over mogen gegeven door verschillende producten van het merk Orac Decor® te leveren en ook te monteren. Alle gebruikte wand- en plafondlijsten met de daarbij passende sierlijke hoekstukken en de rozet op het plafond zijn door onze klant uitgekozen aan de hand van verschillende samples. De ruimte is 291 cm breed, 479 cm lang en 270 cm hoog.


Hoe bekijk ik een 360° foto helemaal?

Klik op de foto en versleep tegelijkertijd de foto om de hele kamer te ontdekken. Door met uw muis te scrollen terwijl de cursor op de foto staat zoomt u de foto in of uit. Er verschijnt een afbeelding en meer informatie van de gebruikte producten wanneer u op de info-icoontjes in de foto klikt.

Overtuigd van ons vakmanschap?Bestel de gewenste lijsten, panelen en elementen dan in onze webshop met de de aanbevolen lijm én optie 'Montage aan huis' of neem vrijblijvend contact met ons op om uw project te bespreken!