Alstublieft Javascript aanzetten om deze site zonder te problemen te bezoeken.

Kapiteel K1122

Orac Decor®

Afmeting: L 36,0 cm x B 36,0 cm x H 30,0 cm

✓ Voor 10.00 uur besteld, morgen in huis! (m.u.v. za & zo)

Corinthisch kapiteel voor een volle zuil. Rijkelijk versierd met acanthus bladeren en voluten.


Kapiteel K1122 is geproduceerd van duurzaam Duropolymer®. Dit is geëxtrudeerde en impactbestendige polystyreen, een hoogwaardige kwaliteit kunststof.


Voorbereiding en montage kapiteel K1122

Voor het beste eindresultaat plaatst u kapiteel K1122 en de DecoFix lijmen minimaal 24 uur vóór montage op kamertemperatuur in de ruimte waar het gemonteerd wordt. Het plafond dient vlak, droog, stof- en vetvrij te zijn. Indien nodig, schuur en reinig de ondergrond vóór montage van het kapiteel.


Kapiteel K1122 laat zich eenvoudig monteren, gebruik altijd de montagehandleiding voor een perfect gemonteerd product bij uw thuis. Het kapiteel laat zich makkelijk op maat zagen met een scherpe handzaag. Heeft u deze niet? Bestel deze tool direct mee!


Afwerking van kapiteel K1122

Het kapiteel is standaard voorzien van een witte grondlaag waardoor het kapiteel direct overschilderbaar is. Voor het beste resultaat adviseren wij het kapiteel na montage te schilderen.


De lijmkit dient minimaal 24 uur te drogen voordat u het kapiteel in de gewenste kleur gaat schilderen. Verf op water- of terpentine basis hechten beide goed op het kapiteel. Er kan zowel lak als muurverf gebruikt worden.


Montageservice van STYQX

Geen tijd om kapiteel K1122 zelf te monteren? Wij kunnen dit kapiteel voor een scherpe prijs bij u thuis monteren. Bestelt u bij diverse producten de optie 'Montage aan huis' dan wordt de totale montageprijs voordeliger! Onze monteur werkt vakkundig en vlot. Bovendien zijn wij gecertificeerd door Orac Decor® en daarmee Master Installer. Natuurlijk wordt het ontstane afval opgeruimd en meegenomen.


Maak gebruik van onze handige montageservice door de optie 'Montage aan huis' aan te vinken nadat u het gewenste aantal meter ingevuld én bijhorende lijm geselecteerd heeft. In de winkelwagen kunt u de gewenste montagedatum aangeven.


Garantie

U ontvangt volledige garantie van Orac Decor® enkel bij gebruik van de DecoFix lijmen en de juiste acclimatisering.

Aanbevolen producten
DecoFix Pro lijm 310 ml
lijm
✓ Direct leverbaar
€ 8,54 € 7,99 p/st
DecoFix Power lijm 290 ml
✓ Direct leverbaar
€ 23,98 € 14,99 p/st
DecoFix Extra nadenlijm 310 ml
✓ Direct leverbaar
€ 32,92 € 19,99 p/st
Lijmpistool Voor kitkokers
✓ Direct leverbaar
€ 19,90 p/st