Alstublieft Javascript aanzetten om deze site zonder te problemen te bezoeken.

Voetstuk K202

Orac Decor®

Afmeting: 18,5 cm x 4,1 cm x 54,1 cm

✓ Voor 10.00 uur besteld, morgen in huis! (m.u.v. za & zo)

Smal, eenvoudig Toscaans voetstuk voor een pilaster.


Voetstuk K202 is geproduceerd van duurzaam Purotouch®. Dit is een hoogwaardige kwaliteit kunststof. Het materiaal polyurethaan maakt het mogelijk om scherpe details weer te geven in het voetstuk.


Voorbereiding en montage voetstuk K202

Voor het beste eindresultaat plaatst u het voetstuk K202 en de DecoFix lijmen minimaal 24 uur vóór montage op kamertemperatuur in de ruimte waar het gemonteerd wordt. De wand dient vlak, droog, stof- en vetvrij te zijn. Indien nodig, schuur en reinig de ondergrond vóór montage van het voetstuk.


Voetstuk K202 laat zich eenvoudig monteren, gebruik altijd de montagehandleiding voor een perfect gemonteerd product bij uw thuis. Het voetstuk laat zich makkelijk op maat zagen met een scherpe handzaag. Heeft u deze niet? Bestel deze tool direct mee!


Afwerking van voetstuk K202

Het voetstuk is standaard voorzien van een witte grondlaag waardoor het voetstuk direct overschilderbaar is. Voor het beste resultaat adviseren wij het voetstuk na montage te schilderen.


De lijmkit dient minimaal 24 uur te drogen voordat u het voetstuk in de gewenste kleur gaat schilderen. Verf op water- of terpentine basis hechten beide goed op het voetstuk. Er kan zowel lak als muurverf gebruikt worden.


Montageservice van STYQX

Geen tijd om voetstuk K202 zelf te monteren? Wij kunnen dit voetstuk voor een scherpe prijs bij u thuis monteren. Bestelt u bij diverse producten de optie 'Montage aan huis' dan wordt de totale montageprijs voordeliger! Onze monteur werkt vakkundig en vlot. Bovendien zijn wij gecertificeerd door Orac Decor® en daarmee Master Installer. Natuurlijk wordt het ontstane afval opgeruimd en meegenomen.


Maak gebruik van onze handige montageservice door de optie 'Montage aan huis' aan te vinken nadat u het gewenste aantal meter ingevuld én bijhorende lijm geselecteerd heeft. In de winkelwagen kunt u de gewenste montagedatum aangeven.


Garantie

U ontvangt volledige garantie van Orac Decor® enkel bij gebruik van de DecoFix lijmen en de juiste acclimatisering.

Aanbevolen producten
DecoFix Pro lijm 310 ml
lijm
✓ Direct leverbaar
€ 8,54 € 7,99 p/st
DecoFix Power lijm 290 ml
✓ Direct leverbaar
€ 23,98 € 14,99 p/st
DecoFix Extra nadenlijm 310 ml
✓ Direct leverbaar
€ 32,92 € 19,99 p/st
Lijmpistool Voor kitkokers
✓ Direct leverbaar
€ 19,90 p/st