Alstublieft Javascript aanzetten om deze site zonder te problemen te bezoeken.

Voetstuk K1151

Orac Decor®

Afmeting: L 32,0 cm x B 16,0 cm x H 12,5 cm

✓ Voor 17.00 uur besteld, volgende werkdag verzonden!

Dorisch half voetstuk voor een halve zuil.


Voetstuk K1151 is geproduceerd van duurzaam Duropolymer®. Dit is geëxtrudeerde en impactbestendige polystyreen, een hoogwaardige kwaliteit kunststof.


Voorbereiding en montage voetstuk K1151

Voor het beste eindresultaat plaatst u voetstuk K1151 en de DecoFix lijmen minimaal 24 uur vóór montage op kamertemperatuur in de ruimte waar het gemonteerd wordt. De vloer dient vlak, droog, stof- en vetvrij te zijn. Indien nodig, schuur en reinig de ondergrond vóór montage van het voetstuk.


Voetstuk K1151 laat zich eenvoudig monteren, gebruik altijd de montagehandleiding voor een perfect gemonteerd product bij uw thuis. Het voetstuk laat zich makkelijk op maat zagen met een scherpe handzaag. Heeft u deze niet? Bestel deze tool direct mee!


Afwerking van voetstuk K1151

Het voetstuk is standaard voorzien van een witte grondlaag waardoor het voetstuk direct overschilderbaar is. Voor het beste resultaat adviseren wij het voetstuk na montage te schilderen.


De lijmkit dient minimaal 24 uur te drogen voordat u het voetstuk in de gewenste kleur gaat schilderen. Verf op water- of terpentine basis hechten beide goed op het voetstuk. Er kan zowel lak als muurverf gebruikt worden.


Montageservice van STYQX

Geen tijd om voetstuk K1151 zelf te monteren? Wij kunnen dit voetstuk voor een scherpe prijs bij u thuis monteren. Bestelt u bij diverse producten de optie 'Montage aan huis' dan wordt de totale montageprijs voordeliger! Onze monteur werkt vakkundig en vlot. Bovendien zijn wij gecertificeerd door Orac Decor® en daarmee Master Installer. Natuurlijk wordt het ontstane afval opgeruimd en meegenomen.


Maak gebruik van onze handige montageservice door de optie 'Montage aan huis' aan te vinken nadat u het gewenste aantal meter ingevuld én bijhorende lijm geselecteerd heeft. In de winkelwagen kunt u de gewenste montagedatum aangeven.


Garantie

U ontvangt volledige garantie van Orac Decor® enkel bij gebruik van de DecoFix lijmen en de juiste acclimatisering.

Aanbevolen producten
DecoFix Pro lijm 310 ml
lijm
✓ Direct leverbaar
€ 6,74 € 6,40 p/st
DecoFix Power lijm 290 ml
✓ Direct leverbaar
€ 18,88 € 17,94 p/st
DecoFix Extra nadenlijm 310 ml
✓ Direct leverbaar
€ 25,92 € 24,62 p/st
Lijmpistool Voor kitkokers
✓ Direct leverbaar
€ 24,99 € 19,99 p/st