Alstublieft Javascript aanzetten om deze site zonder te problemen te bezoeken.

Schacht K1101

Orac Decor®

Afmeting: L 22,0 cm x B 11,0 cm x H 202,0 cm

✓ Voor 10.00 uur besteld, morgen in huis! (m.u.v. za & zo)

Ongecanneleerde, vlakke halve schacht voor een halve zuil.


Schacht K1101 is geproduceerd van duurzaam Purotouch®. Dit is een hoogwaardige kwaliteit kunststof. Het materiaal polyurethaan maakt het mogelijk om scherpe details weer te geven in de schacht.


Voorbereiding en montage schacht K1101

Voor het beste eindresultaat plaatst u schacht K1101 en de DecoFix lijmen minimaal 24 uur vóór montage op kamertemperatuur in de ruimte waar het gemonteerd wordt. De wand dient vlak, droog, stof- en vetvrij te zijn. Indien nodig, schuur en reinig de ondergrond vóór montage van de schacht.


Schacht K1101 laat zich eenvoudig monteren, gebruik altijd de montagehandleiding voor een perfect gemonteerd product bij uw thuis. De schacht laat zich makkelijk op maat zagen met een scherpe handzaag. Heeft u deze niet? Bestel deze tool direct mee!


Afwerking van schacht K1101

De schacht is standaard voorzien van een witte grondlaag waardoor de schacht direct overschilderbaar is. Voor het beste resultaat adviseren wij de schacht na montage te schilderen.


De lijmkit dient minimaal 24 uur te drogen voordat u de schacht in de gewenste kleur gaat schilderen. Verf op water- of terpentine basis hechten beide goed op de schacht. Er kan zowel lak als muurverf gebruikt worden.


Montageservice van STYQX

Geen tijd om schacht K1101 zelf te monteren? Wij kunnen deze schacht voor een scherpe prijs bij u thuis monteren. Bestelt u bij diverse producten de optie 'Montage aan huis' dan wordt de totale montageprijs voordeliger! Onze monteur werkt vakkundig en vlot. Bovendien zijn wij gecertificeerd door Orac Decor® en daarmee Master Installer. Natuurlijk wordt het ontstane afval opgeruimd en meegenomen.


Maak gebruik van onze handige montageservice door de optie 'Montage aan huis' aan te vinken nadat u het gewenste aantal meter ingevuld én bijhorende lijm geselecteerd heeft. In de winkelwagen kunt u de gewenste montagedatum aangeven.


Garantie

U ontvangt volledige garantie van Orac Decor® enkel bij gebruik van de DecoFix lijmen en de juiste acclimatisering.

Aanbevolen producten
DecoFix Pro lijm 310 ml
lijm
✓ Direct leverbaar
€ 8,54 € 7,99 p/st
DecoFix Power lijm 290 ml
✓ Direct leverbaar
€ 23,98 € 14,99 p/st
DecoFix Extra nadenlijm 310 ml
✓ Direct leverbaar
€ 32,92 € 19,99 p/st
Lijmpistool Voor kitkokers
✓ Direct leverbaar
€ 19,90 p/st