Alstublieft Javascript aanzetten om deze site zonder te problemen te bezoeken.

Sluitsteen D402

Orac Decor®

Afmeting: 14,5 cm x 12,0 cm x 5,5 cm

✓ Voor 10.00 uur besteld, morgen in huis! (m.u.v. za & zo)

Eenvoudige sluitsteen om in het middel te plaatsen van fronton D400 en D401.


Sluitsteen D402 is geproduceerd van duurzaam Purotouch®. Dit is een hoogwaardige kwaliteit kunststof. Het materiaal polyurethaan maakt het mogelijk om scherpe details weer te geven in de sluitsteen.


Voorbereiding en montage sluitsteen D402

Voor het beste eindresultaat plaatst u de sluitsteen D402 en de DecoFix lijmen minimaal 24 uur vóór montage op kamertemperatuur in de ruimte waar het gemonteerd wordt. De ondergrond dient vlak, droog, stof- en vetvrij te zijn. Indien nodig, schuur en reinig de ondergrond vóór montage van de sluitsteen.


Sluitsteen D402 laat zich eenvoudig monteren, gebruik altijd de montagehandleiding voor een perfect gemonteerd product bij uw thuis.


Afwerking van sluitsteen D402

De sluitsteen is standaard voorzien van een witte grondlaag waardoor de sluitsteen direct overschilderbaar is. Voor het beste resultaat adviseren wij de sluitsteen na montage te schilderen.


De lijmkit dient minimaal 24 uur te drogen voordat u de sluitsteen in de gewenste kleur gaat schilderen. Verf op water- of terpentine basis hechten beide goed op de sluitsteen. Er kan zowel lak als muurverf gebruikt worden.


Montageservice van STYQX

Geen tijd om sluitsteen D402 zelf te monteren? Wij kunnen deze sluitsteen voor een scherpe prijs bij u thuis monteren. Bestelt u bij diverse producten de optie 'Montage aan huis' dan wordt de totale montageprijs voordeliger! Onze monteur werkt vakkundig en vlot. Bovendien zijn wij gecertificeerd door Orac Decor® en daarmee Master Installer. Natuurlijk wordt het ontstane afval opgeruimd en meegenomen.


Maak gebruik van onze handige montageservice door de optie 'Montage aan huis' aan te vinken nadat u het gewenste aantal meter ingevuld én bijhorende lijm geselecteerd heeft. In de winkelwagen kunt u de gewenste montagedatum aangeven.


Garantie

U ontvangt volledige garantie van Orac Decor® enkel bij gebruik van de DecoFix lijmen en de juiste acclimatisering.

Aanbevolen producten
DecoFix Pro lijm 310 ml
lijm
✓ Direct leverbaar
€ 8,54 € 7,99 p/st
DecoFix Power lijm 290 ml
✓ Direct leverbaar
€ 23,98 € 14,99 p/st
Fronton D400 Orac Decor®
✓ Direct leverbaar
€ 159,60 p/st
Fronton D401 Orac Decor®
✓ Direct leverbaar
€ 159,60 p/st