Alstublieft Javascript aanzetten om deze site zonder te problemen te bezoeken.

Fronton D401

Orac Decor®

Afmeting: 127,5 cm x 14,5 cm x 5,5 cm

✓ Voor 10.00 uur besteld, morgen in huis! (m.u.v. za & zo)

Dit fronton heeft een blokjespatroon en zet u toegangsdeuren of ramen in de kijker. Goed te combineren met pilasters, fronton omlijsting D170 en sluitsteen D402!


Fronton D401 is geproduceerd van duurzaam Purotouch®. Dit is een hoogwaardige kwaliteit kunststof. Het materiaal polyurethaan maakt het mogelijk om scherpe details weer te geven in het fronton.


Voorbereiding en montage fronton D401

Voor het beste eindresultaat plaatst u fronton D401 en de DecoFix lijmen minimaal 24 uur vóór montage op kamertemperatuur in de ruimte waar het gemonteerd wordt. De wand dient vlak, droog, stof- en vetvrij te zijn. Indien nodig, schuur en reinig de ondergrond vóór montage van het fronton.


Fronton D401 laat zich eenvoudig monteren, gebruik altijd de montagehandleiding voor een perfect gemonteerd product bij uw thuis. Het fronton laat zich makkelijk op maat zagen met een scherpe handzaag. Heeft u deze niet? Bestel deze tool direct mee!


Afwerking van fronton D401

Het fronton is standaard voorzien van een witte grondlaag waardoor het fronton direct overschilderbaar is. Voor het beste resultaat adviseren wij het fronton na montage te schilderen.


De lijmkit dient minimaal 24 uur te drogen voordat u het fronton in de gewenste kleur gaat schilderen. Verf op water- of terpentine basis hechten beide goed op het fronton. Er kan zowel lak als muurverf gebruikt worden.


Montageservice van STYQX

Geen tijd om fronton D401 zelf te monteren? Wij kunnen dit fronton voor een scherpe prijs bij u thuis monteren. Bestelt u bij diverse producten de optie 'Montage aan huis' dan wordt de totale montageprijs voordeliger! Onze monteur werkt vakkundig en vlot. Bovendien zijn wij gecertificeerd door Orac Decor® en daarmee Master Installer. Natuurlijk wordt het ontstane afval opgeruimd en meegenomen.


Maak gebruik van onze handige montageservice door de optie 'Montage aan huis' aan te vinken nadat u het gewenste aantal meter ingevuld én bijhorende lijm geselecteerd heeft. In de winkelwagen kunt u de gewenste montagedatum aangeven.


Garantie

U ontvangt volledige garantie van Orac Decor® enkel bij gebruik van de DecoFix lijmen en de juiste acclimatisering.

Aanbevolen producten
DecoFix Pro lijm 310 ml
lijm
✓ Direct leverbaar
€ 8,54 € 7,99 p/st
DecoFix Power lijm 290 ml
✓ Direct leverbaar
€ 23,98 € 14,99 p/st
Fronton D170 Orac Decor®
✓ Direct leverbaar
€ 233,66 p/st
Sluitsteen D402 Orac Decor®
✓ Direct leverbaar
€ 27,98 p/st