Alstublieft Javascript aanzetten om deze site zonder te problemen te bezoeken.

Fronton D170

Orac Decor®

Afmeting: 105,0 cm x 24,5 cm x 3,2 cm

✓ Voor 17.00 uur besteld, morgen in huis! (m.u.v. za & zo)

Prachtige uitgesneden fronton omlijsting die creatief gebruikt kan worden op verschillende manieren en op verscheidende plaatsen. Erg mooi in combinatie met fronton D400 en D401.


Fronton omlijsting D170 is geproduceerd van duurzaam Purotouch®. Dit is een hoogwaardige kwaliteit kunststof. Het materiaal polyurethaan maakt het mogelijk om scherpe details weer te geven in de omlijsting.


Voorbereiding en montage fronton omlijsting D170

Voor het beste eindresultaat plaatst u fronton omlijsting D170 en de DecoFix lijmen minimaal 24 uur vóór montage op kamertemperatuur in de ruimte waar het gemonteerd wordt. De wand dient vlak, droog, stof- en vetvrij te zijn. Indien nodig, schuur en reinig de ondergrond vóór montage van de omlijsting.


Fronton omlijsting D170 laat zich eenvoudig monteren, gebruik altijd de montagehandleiding voor een perfect gemonteerd product bij uw thuis. De omlijsting laat zich makkelijk op maat zagen met een scherpe handzaag. Heeft u deze niet? Bestel deze tool direct mee!


Afwerking van fronton omlijsting D170

De omlijsting is standaard voorzien van een witte grondlaag waardoor de omlijsting direct overschilderbaar is. Voor het beste resultaat adviseren wij de omlijsting na montage te schilderen.


De lijmkit dient minimaal 24 uur te drogen voordat u de omlijsting in de gewenste kleur gaat schilderen. Verf op water- of terpentine basis hechten beide goed op de omlijsting. Er kan zowel lak als muurverf gebruikt worden.


Montageservice van STYQX

Geen tijd om fronton omlijsting D170 zelf te monteren? Wij kunnen deze omlijsting voor een scherpe prijs bij u thuis monteren. Bestelt u bij diverse producten de optie 'Montage aan huis' dan wordt de totale montageprijs voordeliger! Onze monteur werkt vakkundig en vlot. Bovendien zijn wij gecertificeerd door Orac Decor® en daarmee Master Installer. Natuurlijk wordt het ontstane afval opgeruimd en meegenomen.


Maak gebruik van onze handige montageservice door de optie 'Montage aan huis' aan te vinken nadat u het gewenste aantal meter ingevuld én bijhorende lijm geselecteerd heeft. In de winkelwagen kunt u de gewenste montagedatum aangeven.


Garantie

U ontvangt volledige garantie van Orac Decor® enkel bij gebruik van de DecoFix lijmen en de juiste acclimatisering.


Aanbevolen producten
DecoFix Pro lijm 310 ml
lijm
✓ Direct leverbaar
€ 8,54 € 7,99 p/st
DecoFix Power lijm 290 ml
✓ Direct leverbaar
€ 23,98 € 14,99 p/st
Lijmpistool Voor kitkokers
✓ Direct leverbaar
€ 19,90 p/st
Fronton D400 Orac Decor®
✓ Direct leverbaar
€ 159,60 p/st