Alstublieft Javascript aanzetten om deze site zonder te problemen te bezoeken.

All-in zaagservice van STYQX

Super handig en nauwkeurig!

STYQX - zaagservice

Bespaar op montage kosten door de plinten, sierlijsten of panelen zelf te monteren! Afhankelijk van hoe u de producten wilt gaan toepassen moeten de producten natuurlijk eerst op maat gezaagd worden. Wellicht heeft u hier niet het juiste gereedschap voor in huis. Daarom bieden wij onze super handige zaagservice aan. We zagen de producten machinaal of met de hand, dat is afhankelijk van het formaat van het product. We kunnen de plinten, sierlijsten of panelen naast recht afkorten ook in verstek zagen, alle voorkomende hoeken zijn mogelijk.


✓ Op de millimeter nauwkeurig

✓ Elke gewenste lengte of breedte mogelijk

✓ Elke gewenste hoek mogelijk

✓ Goed verpakt en snel verzonden


Wat kost de zaagservice?

Het zagen van een plint, sierlijst of paneel kost slechts € 0,99 per zaagsnede, per bestelling wordt een minimum bedrag gerekend van € 24,99. Het maakt niet uit of wij de producten recht of in verstek mogen zagen voor u. Zo kunt u voordelig uw plinten, sierlijsten of panelen op maat laten zagen!


Verschillende mogelijkheden:  • Gedeeltelijke zaagservice: Wij zagen een plint of sierlijst in verstek onder een hoek van bijv. 45 graden. De plint of sierlijst wordt niet ingekort. U kunt aangeven of het verstek aan de linker- of rechterzijde van de plint of sierlijst gezaagd moet worden. Met de in verstek gezaagde producten kunt u zelf verder aan de slag door ze zelf op lengte te zagen en daarna op de muur en / of plafond te monteren.


  • Volledige zaagservice: Wij zagen een plint, sierlijst of paneel op lengte / breedte én in verstek onder een hoek van bijv. 45 graden. De gezaagde producten kunt u direct op de muur en / of plafond monteren. U ontvangt een pasklaar pakket waarmee u gemakkelijk uw wensen kunt realiseren.

Hoe maak ik gebruik van de zaagservice?

U kunt eenvoudig gebruik maken van onze zaagservice door uw wensen door te geven via onderstaand formulier. Uw aanvraag is natuurlijk vrijblijvend.

Controleer alle velden, wellicht heeft u een verplicht veld niet of foutief ingevuld.