Alstublieft Javascript aanzetten om deze site zonder te problemen te bezoeken.

Wandlijst PX175

Orac Decor®

Klassieke wandlijst PX175 Orac Decor®

Afmeting: 200,0 cm x 5,0 cm x 1,7 cm

✓ Voor 14.30 uur besteld, morgen in huis! (m.u.v. za & zo)

Voeg subtiel klasse toe aan uw ruimte met deze klassieke wandlijst met elegante welvingen. Liever een kleinere of grotere variant? Bekijk de kleinere wandlijst PX201 en de grotere wandlijst PX202 eens, deze wandlijsten hebben hetzelfde profiel maar zijn smaller of breder dan de PX175.


Wandlijst PX175 is geproduceerd van duurzaam Duropolymer®. Dit is geëxtrudeerde en impactbestendige polystyreen, een hoogwaardige kwaliteit kunststof.


Deze wandlijst is ook te bestellen in een flexibele variant. Ideaal voor uw gebogen wanden en plafonds.


Voorbereiding en montage wandlijst PX175

Voor het beste eindresultaat plaatst u de wandlijst PX175 en de DecoFix lijmen minimaal 24 uur vóór montage op kamertemperatuur in de ruimte waar het gemonteerd wordt. De wand of het plafond dient vlak, droog, stof- en vetvrij te zijn. Indien nodig, schuur en reinig de ondergrond vóór montage van de wandlijst.


Wandlijst PX175 laat zich eenvoudig monteren, gebruik altijd de montagehandleiding voor een perfect gemonteerde wandlijst bij uw thuis. De wandlijst laat zich makkelijk op maat zagen met een scherpe handzaag en verstekbak. Heeft u deze niet? Bestel deze tools direct mee!


Afwerking van wandlijst PX175

De wandlijsten zijn standaard voorzien van een witte grondlaag waardoor de lijsten direct overschilderbaar zijn. Voor het beste resultaat adviseren wij de lijsten na montage te schilderen.


De lijmkit dient minimaal 24 uur te drogen voordat u de wandlijsten in de gewenste kleur gaat schilderen. Verf op water- of terpentine basis hechten beide goed op de wandlijsten. Er kan zowel lak als muurverf gebruikt worden.


Montageservice van STYQX

Geen tijd om wandlijst PX175 zelf te monteren? Wij kunnen deze wandlijst voor een scherpe prijs bij u thuis monteren. Bestelt u bij diverse producten de optie 'Montage aan huis' dan wordt de totale montageprijs voordeliger! Onze monteur werkt vakkundig en vlot. Bovendien zijn wij gecertificeerd door Orac Decor® en daarmee Master Installer. Natuurlijk wordt het ontstane afval opgeruimd en meegenomen.


Maak gebruik van onze handige montageservice door de optie 'Montage aan huis' aan te vinken nadat u het gewenste aantal meter ingevuld én bijhorende lijm geselecteerd heeft. In de winkelwagen kunt u de gewenste montagedatum aangeven.


Garantie

U ontvangt volledige garantie van Orac Decor® enkel bij gebruik van de DecoFix lijmen en de juiste acclimatisering.

Twijfelt u nog?


Bestel voor € 0,99 een sample van Wandlijst PX175.
✓ Gratis verzending! ✓ Vandaag voor 22:00 besteld, donderdag in huis.
Aanbevolen producten
DecoFix Pro lijm 310 ml
lijm
✓ Direct leverbaar
€ 8,54 € 8,11 p/st
DecoFix Power lijm 290 ml
✓ Direct leverbaar
€ 23,98 € 22,78 p/st
DecoFix Extra nadenlijm 310 ml
✓ Direct leverbaar
€ 32,92 € 31,27 p/st
Lijmpistool Voor kitkokers
✓ Direct leverbaar
€ 19,90 p/st