Alstublieft Javascript aanzetten om deze site zonder te problemen te bezoeken.

Hoekstuk P101A

Orac Decor®

Hoekstuk P101A Orac Decor®

Afmeting: 24,5 cm x 24,5 cm x 2,4 cm

✓ Voor 10.00 uur besteld, morgen in huis! (m.u.v. za & zo)

Hoekstuk met acanthus bladeren en amandelen. Combineer met wandlijst P1020 en ornament P20 voor klassevolle muurkaders.


Hoekstuk P101A is geproduceerd van duurzaam Purotouch®. Dit is een hoogwaardige kwaliteit kunststof. Het materiaal polyurethaan maakt het mogelijk om scherpe details weer te geven in het hoekstuk.


Voorbereiding en montage hoekstuk P101A

Voor het beste eindresultaat plaatst u hoekstuk P101A en de DecoFix lijmen minimaal 24 uur vóór montage op kamertemperatuur in de ruimte waar het gemonteerd wordt. De wand of het plafond dient vlak, droog, stof- en vetvrij te zijn. Indien nodig, schuur en reinig de ondergrond vóór montage van de wandlijst.


Hoekstuk P101A laat zich eenvoudig monteren, gebruik altijd de montagehandleiding voor een perfect gemonteerd hoekstuk bij uw thuis.


Afwerking van hoekstuk P101A

De hoekstukken zijn standaard voorzien van een witte grondlaag waardoor de hoeken direct overschilderbaar zijn. Voor het beste resultaat adviseren wij de hoeken na montage te schilderen.


De lijmkit dient minimaal 24 uur te drogen voordat u de hoekstukken in de gewenste kleur gaat schilderen. Verf op water- of terpentine basis hechten beide goed op de hoekstukken. Er kan zowel lak als muurverf gebruikt worden.


Montageservice van STYQX

Geen tijd om hoekstuk P101A zelf te monteren? Wij kunnen dit hoekstuk voor een scherpe prijs bij u thuis monteren. Bestelt u bij diverse producten de optie 'Montage aan huis' dan wordt de totale montageprijs voordeliger! Onze monteur werkt vakkundig en vlot. Bovendien zijn wij gecertificeerd door Orac Decor® en daarmee Master Installer. Natuurlijk wordt het ontstane afval opgeruimd en meegenomen.


Maak gebruik van onze handige montageservice door de optie 'Montage aan huis' aan te vinken nadat u het gewenste aantal meter ingevuld én bijhorende lijm geselecteerd heeft. In de winkelwagen kunt u de gewenste montagedatum aangeven.


Garantie

U ontvangt volledige garantie van Orac Decor® enkel bij gebruik van de DecoFix lijmen en de juiste acclimatisering.

Aanbevolen producten
DecoFix Pro lijm 310 ml
lijm
✓ Direct leverbaar
€ 8,54 € 7,99 p/st
DecoFix Power lijm 290 ml
✓ Direct leverbaar
€ 23,98 € 14,99 p/st
Wandlijst P1020 Orac Decor®
✓ Direct leverbaar
€ 22,16 p/m1
Ornament P20 Orac Decor®
✓ Direct leverbaar
€ 8,16 p/st