Alstublieft Javascript aanzetten om deze site zonder te problemen te bezoeken.

Wandlijsten van Orac Decor®

Ba'rock

De wandlijsten uit de BA'ROCK-lijn van Orac Decor® zijn een echte must in uw klassieke interieur. Prachtige wandlijsten die perfect en luxueus gedecoreerd zijn met het patroon van een acanthusblad. Deze Barok wandlijsten geven uw ruimte een luxe en karaktervolle uitstralingen. Eenvoudig te combineren met bijpassende kroonlijsten en rozetten uit dezelfde reeks!


Voordelen van STYQX:

✓ Voor 10:00 of 20:00 uur besteld, morgen in huis

✓ Altijd gratis verzending

✓ Sample service


Bekijk Ba'rock wandlijsten in onze showroom in Halsteren!

Gelegen aan de A4, gratis parkeren en een hartelijk welkom. In onze showroom bent u aan het juiste adres voor inspiratie voor de afwerking en inrichting van uw interieur. Bekijk de verschillende Ba'rock wandlijsten en ontdek de verschillende afmetingen.


Wandlijst P3020 Orac Decor®
✓ Direct leverbaar
€ 26,03 p/m1
Hulp bij montage?


Wij kunnen de gewenste producten snel en netjes bij u thuis monteren!Meer informatie ->Bestel eenvoudig barok wandlijsten van Orac Decor® online

In onze webshop kunt u gemakkelijk alle barok wandlijsten van het merk Orac Decor® bestellen. We leveren de gewenste wandlijst snel bij u thuis. Uw bestelling wordt zorgvuldig verpakt en getransporteerd.


Laat de barok wandlijst van Orac Decor® bij u thuis installeren

De installatie van de barok wandlijst kunt u gemakkelijk uit laten voeren door STYQX. Bij elk product kunt u de optie 'Montage aan huis' selecteren. Wij monteren dan de wandlijst vakkundig en vlot bij u thuis. Onze monteur is officieel gecertificeerd door Orac Decor® en daarmee Master Installer.