Alstublieft Javascript aanzetten om deze site zonder te problemen te bezoeken.

Wall covering W130

Orac Decor®

Wall covering Chevron W130 Orac Decor® (verticaal)

Afmeting: 200,0 cm x 40,0 cm x 1,9 cm

✓ Voor 17.00 uur besteld, volgende werkdag verzonden!

Dit paradepaardje van Orac Decor® bouwt op het visgraatpatroon uit klassieke interieurs. Kies voor een heerlijk rijk ontwerp als accent in uw interieur of bekleed een volledige wand met dit rijkelijk versierd wandpaneel. Daarnaast heeft deze wall covering ook bewezen thermische en akoestische isolerende eigenschappen. Werk het geheel af met afwerklijst CX190.


Bekijk deze wall covering in onze showroom!

In onze showroom kunt u deze Chevron 3D wall covering W130 in het echt toegepast zien. Hoe uniek is dat? Ervaar het mooie effect dat deze wall covering geeft aan een ruimte.


3D wall covering W130 is geproduceerd van duurzaam Purotouch®. Dit is een hoogwaardige kwaliteit kunststof. Het materiaal polyurethaan maakt het mogelijk om scherpe details weer te geven in de wall covering.


Voorbereiding en montage 3D wall covering W130

Voor het beste eindresultaat plaatst u de wall covering W130 en de DecoFix lijmen minimaal 24 uur vóór montage op kamertemperatuur in de ruimte waar het gemonteerd wordt. De wand en/of het plafond dienen vlak, droog, stof- en vetvrij te zijn. Indien nodig, schuur en reinig de ondergrond vóór montage van de wall covering.


3D wall covering W130 laat zich eenvoudig monteren, gebruik altijd de montagehandleiding voor een perfect gemonteerde wall covering bij uw thuis. De 3D wall covering laat zich makkelijk op maat zagen met een scherpe handzaag. Heeft u deze niet? Bestel deze tool direct mee!


Afwerking van 3D wall covering W130

De wall covering is standaard voorzien van een witte grondlaag waardoor de covering direct overschilderbaar is. Voor het beste resultaat adviseren wij de covering na montage te schilderen.


De lijmkit dient minimaal 24 uur te drogen voordat u de wall covering in de gewenste kleur gaat schilderen. Verf op water- of terpentine basis hechten beide goed op de wall covering. Er kan zowel lak als muurverf gebruikt worden.


Montageservice van STYQX

Geen tijd om 3D wall covering W130 zelf te monteren? Wij kunnen deze wall covering voor een scherpe prijs bij u thuis monteren. Bestelt u bij diverse producten de optie 'Montage aan huis' dan wordt de totale montageprijs voordeliger! Onze monteur werkt vakkundig en vlot. Bovendien zijn wij gecertificeerd door Orac Decor® en daarmee Master Installer. Natuurlijk wordt het ontstane afval opgeruimd en meegenomen.


Maak gebruik van onze handige montageservice door de optie 'Montage aan huis' aan te vinken nadat u het gewenste aantal meter ingevuld én bijhorende lijm geselecteerd heeft. In de winkelwagen kunt u de gewenste montagedatum aangeven.


Garantie

U ontvangt volledige garantie van Orac Decor® enkel bij gebruik van de DecoFix lijmen en de juiste acclimatisering.


Bestel een sample van W130 Chevron

Met een sample van de 3D wall covering W130 krijgt u een goed beeld hoe de W130 Chevron op uw wand of plafond zal staan. Ervaar de hoge kwaliteit en raak overtuigd van de meerwaarde van W130 in uw ruimte! Een sample is maar liefst 40,0 x 20,0 cm groot, in tegenstelling tot de vermelding 'Sample van 10 cm' in het scherm welke verschijnt bij het klikken op Sample toevoegen hieronder.

Twijfelt u nog?


Bestel voor € 5,99 een sample van Wall covering W130.
✓ Gratis verzending! ✓ Vandaag besteld, dinsdag in huis.
Aanbevolen producten
DecoFix Pro lijm 310 ml
lijm
✓ Direct leverbaar
€ 7,40 € 7,03 p/st
DecoFix Power lijm 290 ml
✓ Direct leverbaar
€ 20,76 € 19,72 p/st
DecoFix Extra nadenlijm 310 ml
✓ Direct leverbaar
€ 28,50 € 27,08 p/st
Afwerklijst CX190 Orac Decor®
✓ Direct leverbaar
€ 7,88 p/m1