Alstublieft Javascript aanzetten om deze site zonder te problemen te bezoeken.

Wandpaneel W130

Orac Decor®

Wandpaneel Chevron W130 Orac Decor® (verticaal)

Afmeting: 200,0 cm x 40,0 cm x 1,9 cm

✓ Voor 10.00 uur besteld, morgen in huis! (m.u.v. za & zo)

Dit paradepaardje van Orac Decor® bouwt op het visgraatpatroon uit klassieke interieurs. Kies voor een heerlijk rijk ontwerp als accent in uw interieur of bekleed een volledige wand met dit rijkelijk versierd wandpaneel. Werk het geheel af met afwerklijst CX190.


Bekijk dit wandpaneel in onze showroom!

In onze showroom kunt u dit Chevron wandpaneel W130 in het echt toegepast zien. Hoe uniek is dat? Ervaar het mooie effect dat deze wandpanelen geven aan een ruimte.


Akoestisch effect wandpaneel W130

De wandpanelen kunnen het geluid van een gesprek in de ruimte tot wel 25% absorberen. Dit staat gelijk aan het effect van isolatieplaten van dezelfde dikte als het wandpaneel. Hierdoor bevinden de wandpanelen van Orac Decor® zich in klasse E van akoestische absorptie.


Wandpaneel W130 is geproduceerd van duurzaam Purotouch®. Dit is een hoogwaardige kwaliteit kunststof. Het materiaal polyurethaan maakt het mogelijk om scherpe details weer te geven in de wandpanelen.


Voorbereiding en montage wandpaneel W130

Voor het beste eindresultaat plaatst u de wandpanelen W130 en de DecoFix lijmen minimaal 24 uur vóór montage op kamertemperatuur in de ruimte waar het gemonteerd wordt. De wand en/of het plafond dienen vlak, droog, stof- en vetvrij te zijn. Indien nodig, schuur en reinig de ondergrond vóór montage van de wandpanelen.


Wandpaneel W130 laat zich eenvoudig monteren, gebruik altijd de montagehandleiding voor perfect gemonteerde wandpanelen bij uw thuis. De panelen laat zich makkelijk op maat zagen met een scherpe handzaag. Heeft u deze niet? Bestel deze tool direct mee!


Afwerking van het wandpaneel W130

De wandpanelen zijn standaard voorzien van een witte grondlaag waardoor de panelen direct overschilderbaar zijn. Voor het beste resultaat adviseren wij de wandpanelen na montage te schilderen.


De lijmkit dient minimaal 24 uur te drogen voordat u de wandpanelen in de gewenste kleur gaat schilderen. Verf op water- of terpentine basis hechten beide goed op de panelen. Er kan zowel lak als muurverf gebruikt worden.


Montageservice van STYQX

Geen tijd om wandpaneel W130 zelf te monteren? Wij kunnen deze wandpaneel voor een scherpe prijs bij u thuis monteren. Bestelt u bij diverse producten de optie 'Montage aan huis' dan wordt de totale montageprijs voordeliger! Onze monteur werkt vakkundig en vlot. Bovendien zijn wij gecertificeerd door Orac Decor® en daarmee Master Installer. Natuurlijk wordt het ontstane afval door ons opgeruimd en meegenomen.


Maak gebruik van onze handige montageservice door de optie 'Montage aan huis' aan te vinken nadat u het gewenste aantal meter ingevuld én bijhorende lijm geselecteerd heeft. In de winkelwagen kunt u de gewenste montagedatum aangeven.


Garantie

U ontvangt volledige garantie van Orac Decor® enkel bij gebruik van de DecoFix lijmen en de juiste acclimatisering.


Bestel een sample van W130 Chevron

Met een sample van het wandpaneel W130 krijgt u een goed beeld hoe de W130 Chevron op uw wand of plafond zal staan. Ervaar de hoge kwaliteit en raak overtuigd van de meerwaarde van W130 in uw ruimte! Een sample is maar liefst 40,0 x 20,0 cm groot, in tegenstelling tot de vermelding 'Sample van 10 cm' in het scherm welke verschijnt bij het klikken op Sample toevoegen hieronder.

Twijfelt u nog?


Bestel voor € 5,99 een sample van Wandpaneel W130.
✓ Gratis verzending! ✓ Vandaag besteld, dinsdag in huis.
Aanbevolen producten
DecoFix Pro lijm 310 ml
lijm
✓ Direct leverbaar
€ 8,54 € 7,99 p/st
DecoFix Power lijm 290 ml
✓ Direct leverbaar
€ 23,98 € 14,99 p/st
DecoFix Extra nadenlijm 310 ml
✓ Direct leverbaar
€ 32,92 € 19,99 p/st
Afwerklijst CX190 Orac Decor®
✓ Direct leverbaar
€ 9,10 p/m1