Alstublieft Javascript aanzetten om deze site zonder te problemen te bezoeken.

Wandpaneel W121

Orac Decor®

Klassiek wandpaneel W121 Orac Decor®

Afmeting: 50,0 cm x 50,0 cm x 3,2 cm

✓ Voor 17.00 uur besteld, morgen in huis! (m.u.v. za & zo)

Kant-en-klaar paneel die u kunt gebruiken om een lambrisering te creëren. Zowel verticaal als horizontaal te monteren op uw muur. Combineer ook met paneel W120 en wandlijst P4025. Met de inzetstukken W122 en W123 geeft u de lambrisering nog meer uitstraling.


Bekijk dit klassieke wandpaneel in onze showroom!

In onze showroom kunt u dit wandpaneel W121 in het echt toegepast zien. Hoe uniek is dat? Ervaar het mooie effect dat dit klassieke wandpaneel geeft aan een ruimte.


Paneel W121 is geproduceerd van duurzaam Purotouch®. Dit is een hoogwaardige kwaliteit kunststof. Het materiaal polyurethaan maakt het mogelijk om scherpe details weer te geven in het paneel.


Voorbereiding en montage paneel W121

Voor het beste eindresultaat plaatst u paneel W121 en de DecoFix lijmen minimaal 24 uur vóór montage op kamertemperatuur in de ruimte waar het gemonteerd wordt. De wand en/of het plafond dienen vlak, droog, stof- en vetvrij te zijn. Indien nodig, schuur en reinig de ondergrond vóór montage van het paneel.


Paneel W121 laat zich eenvoudig monteren, gebruik altijd de montagehandleiding voor een perfect gemonteerd paneel bij uw thuis. Het paneel laat zich makkelijk op maat zagen met een scherpe handzaag. Heeft u deze niet? Bestel deze tool direct mee!


Afwerking van paneel W121

De panelen zijn standaard voorzien van een witte grondlaag waardoor de panelen direct overschilderbaar zijn. Voor het beste resultaat adviseren wij de panelen na montage te schilderen.


De lijmkit dient minimaal 24 uur te drogen voordat u de panelen in de gewenste kleur gaat schilderen. Verf op water- of terpentine basis hechten beide goed op de panelen. Er kan zowel lak als muurverf gebruikt worden.


Montageservice van STYQX

Geen tijd om paneel W121 zelf te monteren? Wij kunnen dit paneel voor een scherpe prijs bij u thuis monteren. Bestelt u bij diverse producten de optie 'Montage aan huis' dan wordt de totale montageprijs voordeliger! Onze monteur werkt vakkundig en vlot. Bovendien zijn wij gecertificeerd door Orac Decor® en daarmee Master Installer. Natuurlijk wordt het ontstane afval opgeruimd en meegenomen.


Maak gebruik van onze handige montageservice door de optie 'Montage aan huis' aan te vinken nadat u het gewenste aantal meter ingevuld én bijhorende lijm geselecteerd heeft. In de winkelwagen kunt u de gewenste montagedatum aangeven.


Garantie

U ontvangt volledige garantie van Orac Decor® enkel bij gebruik van de DecoFix lijmen en de juiste acclimatisering.

Twijfelt u nog?


Bestel voor € 0,99 een sample van Wandpaneel W121.
✓ Gratis verzending! ✓ Vandaag besteld, dinsdag in huis.
Aanbevolen producten
DecoFix Pro lijm 310 ml
lijm
✓ Direct leverbaar
€ 8,54 € 7,99 p/st
DecoFix Power lijm 290 ml
✓ Direct leverbaar
€ 23,98 € 14,99 p/st
Inzetstuk W122 Orac Decor®
Nieuw
✓ Direct leverbaar
€ 33,96 p/st
Inzetstuk W123 Orac Decor®
Nieuw
✓ Direct leverbaar
€ 33,96 p/st