Alstublieft Javascript aanzetten om deze site zonder te problemen te bezoeken.

Inzetstuk W123

Orac Decor®

Inzetstuk W123 voor klassiek wandpaneel Orac Decor®

Afmeting: 33,3 cm x 33,3 cm x 3,5 cm

✓ Voor 17.00 uur besteld, morgen in huis! (m.u.v. za & zo)

Kant-en-klaar inzetstuk die u kunt gebruiken om extra uitstraling te geven aan paneel W120 en W121. Het inzetstuk past precies in paneel W120 en W121 zonder aanpassingen. De inzetstukken kunt u ook los gebruiken als wanddecoratie om uw muur op te fraaien. Combineer ook met inzetstuk W122.


Bekijk dit inzetstuk in onze showroom!

In onze showroom kunt u dit mooie inzetstuk W123 in het echt toegepast zien. Hoe uniek is dat? Ervaar het mooie effect dat dit inzetstuk geeft aan een ruimte.


Inzetstuk W123 is geproduceerd van duurzaam Purotouch®. Dit is een hoogwaardige kwaliteit kunststof. Het materiaal polyurethaan maakt het mogelijk om scherpe details weer te geven in het inzetstuk.


Voorbereiding en montage inzetstuk W123

Voor het beste eindresultaat plaatst u inzetstuk W123 en de DecoFix lijmen minimaal 24 uur vóór montage op kamertemperatuur in de ruimte waar het gemonteerd wordt. De ondergrond dient vlak, droog, stof- en vetvrij te zijn. Indien nodig, schuur en reinig de ondergrond vóór montage van het inzetstuk.


inzetstuk W123 laat zich eenvoudig monteren, gebruik altijd de montagehandleiding voor een perfect gemonteerd inzetstuk bij uw thuis. Het inzetstuk laat zich makkelijk op maat zagen met een scherpe handzaag. Heeft u deze niet? Bestel deze tool direct mee!


Afwerking van inzetstuk W123

De inzetstukken zijn standaard voorzien van een witte grondlaag waardoor de inzetstukken direct overschilderbaar zijn. Voor het beste resultaat adviseren wij de inzetstukken na montage te schilderen.


De lijmkit dient minimaal 24 uur te drogen voordat u de inzetstukken in de gewenste kleur gaat schilderen. Verf op water- of terpentine basis hechten beide goed op de inzetstukken. Er kan zowel lak als muurverf gebruikt worden.


Montageservice van STYQX

Geen tijd om inzetstuk W123 zelf te monteren? Wij kunnen dit inzetstuk voor een scherpe prijs bij u thuis monteren. Bestelt u bij diverse producten de optie 'Montage aan huis' dan wordt de totale montageprijs voordeliger! Onze monteur werkt vakkundig en vlot. Bovendien zijn wij gecertificeerd door Orac Decor® en daarmee Master Installer. Natuurlijk wordt het ontstane afval opgeruimd en meegenomen.


Maak gebruik van onze handige montageservice door de optie 'Montage aan huis' aan te vinken nadat u het gewenste aantal meter ingevuld én bijhorende lijm geselecteerd heeft. In de winkelwagen kunt u de gewenste montagedatum aangeven.


Garantie

U ontvangt volledige garantie van Orac Decor® enkel bij gebruik van de DecoFix lijmen en de juiste acclimatisering.


Aanbevolen producten
DecoFix Pro lijm 310 ml
lijm
✓ Direct leverbaar
€ 8,54 € 7,99 p/st
DecoFix Power lijm 290 ml
✓ Direct leverbaar
€ 23,98 € 14,99 p/st
Wandpaneel W120 Orac Decor®
✓ Direct leverbaar
€ 106,48 p/st
Wandpaneel W121 Orac Decor®
✓ Direct leverbaar
€ 47,92 p/st