Alstublieft Javascript aanzetten om deze site zonder te problemen te bezoeken.

Sierelement G77

Orac Decor®

Sierelement Lily G77 Orac Decor®

Afmeting: 19,4 cm x 8,8 cm x 1,8 cm

✖ Dit product is niet meer leverbaar

Met de kleinere decoratieve elementen uit de Ulf Moritz collectie maakt u de mooiste creaties. Geschikt om te monteren op uw muren, deuren en plafonds.


Sierelement G77 is geproduceerd van duurzaam Duropolymer®. Dit is geëxtrudeerde en impactbestendige polystyreen, een hoogwaardige kwaliteit kunststof.


Voorbereiding en montage sierelement G77

Voor het beste eindresultaat plaatst u sierelement G77 en de DecoFix lijmen minimaal 24 uur vóór montage op kamertemperatuur in de ruimte waar het gemonteerd wordt. De wand en/of het plafond dienen vlak, droog, stof- en vetvrij te zijn. Indien nodig, schuur en reinig de ondergrond vóór montage van het sierelement.


Sierelement G77 laat zich eenvoudig monteren, gebruik altijd de montagehandleiding voor een perfect gemonteerd element bij uw thuis. Indien nodig, het sierelement laat zich makkelijk op maat zagen met een scherpe handzaag. Heeft u deze niet? Bestel deze tool direct mee!


Afwerking van sierelement G77

De sierelementen zijn standaard voorzien van een witte grondlaag waardoor de elementen direct overschilderbaar zijn. Voor het beste resultaat adviseren wij de elementen na montage te schilderen.


De lijmkit dient minimaal 24 uur te drogen voordat u de elementen in de gewenste kleur gaat schilderen. Verf op water- of terpentine basis hechten beide goed op de elementen. Er kan zowel lak als muurverf gebruikt worden.


Montageservice van STYQX

Geen tijd om element G77 zelf te monteren? Wij kunnen dit element voor een scherpe prijs bij u thuis monteren. Bestelt u bij diverse producten de optie 'Montage aan huis' dan wordt de totale montageprijs voordeliger! Onze monteur werkt vakkundig en vlot. Bovendien zijn wij gecertificeerd door Orac Decor® en daarmee Master Installer. Natuurlijk wordt het ontstane afval opgeruimd en meegenomen.


Maak gebruik van onze handige montageservice door de optie 'Montage aan huis' aan te vinken nadat u het gewenste aantal stuks ingevuld én bijhorende lijm geselecteerd heeft. In de winkelwagen kunt u de gewenste montagedatum aangeven.


Garantie

U ontvangt volledige garantie van Orac Decor® enkel bij gebruik van de DecoFix lijmen en de juiste acclimatisering.

Aanbevolen producten
DecoFix Pro lijm 310 ml
lijm
✓ Direct leverbaar
€ 7,40 € 7,03 p/st
DecoFix Power lijm 290 ml
✓ Direct leverbaar
€ 20,76 € 19,72 p/st
Lijmpistool Voor kitkokers
✓ Direct leverbaar
€ 24,99 € 19,99 p/st