Alstublieft Javascript aanzetten om deze site zonder te problemen te bezoeken.

Lambrisering 100

Orac Decor®

Afmeting: max. totale hoogte 100,0 cm x D 3,4 cm

✓ Voor 17.00 uur besteld, volgende werkdag verzonden!

Bent u toe aan een metamorfose van uw interieur? Die begint natuurlijk bij uw wanden! Gebruik deze lambrisering om uw interieur een boost te geven. De enige vereiste voor het kunnen toepassen van deze lambrisering is een lege ruimte met vlakke wanden.


Bekijk deze lambrisering in onze showroom!

In onze showroom kunt u deze lambrisering in het echt toegepast zien. Hoe uniek is dat? Ervaar het mooie effect dat deze lambrisering geeft aan een ruimte.


Na het monteren van de mooie lijsten van de klassieke lambrisering kan alles in de gewenste kleuren geschilderd worden. Daarna kunt u aan de slag met meubels en accessoires. U kunt er voor kiezen om alle wanden uw een ruimte te voorzien van de lambrisering. Natuurlijk is het ook mogelijk om de lambrisering slechts op 1 muur in de ruimte toe te passen.


Lijsten die gebruikt worden voor de klassieke lambrisering:

  • Afwerklijst PX169 - B 3,4 cm x H 5,5 cm
  • Paneel PX147 - B 16,9 cm x H 0,9 cm
  • Vloerplint SX118 - B 13,8 cm x H 1,8 cm
  • Exclusief deuromlijstingen


Tip van STYQX:

Schilder de lambrisering in een contrasterende kleur van de muur waar de lambrisering op gemonteerd is voor een nog mooier eindresultaat!


Voorbereiding en montage van lambrisering, hoogte 100 cm

Voor het beste eindresultaat plaatst u alle lijsten van de lambrisering met de DecoFix lijmen minimaal 24 uur vóór montage op kamertemperatuur in de ruimte waar het gemonteerd wordt. De wand dient vlak, droog, stof- en vetvrij te zijn. Indien nodig, schuur en reinig de ondergrond vóór montage.


De lambrisering laten zich eenvoudig monteren, gebruik altijd de montagehandleiding voor een perfect gemonteerde lijst bij u thuis. De lijsten laten zich makkelijk op maat zagen met een scherpe handzaag en verstekbak. Heeft u deze niet? Bestel de tools direct mee!


Montageservice van STYQX

Geen tijd om de lambrisering zelf te monteren? Wij kunnen deze lambrisering voor een scherpe prijs bij u thuis monteren. Onze monteur werkt vakkundig en vlot. Bovendien zijn wij gecertificeerd door Orac Decor® en daarmee Master Installer. Natuurlijk wordt het ontstane afval opgeruimd en meegenomen. Maak gebruik van onze handige montageservice door de optie rechtsboven aan te vinken nadat u het gewenste aantal meter ingevuld én bijhorende lijm geselecteerd heeft. In de winkelwagen kunt u direct de gewenste montagedatum aangeven.


Vragen over deze lambrisering?

Neem gerust contact op. We helpen u graag!


Garantie

U ontvangt volledige garantie enkel bij gebruik van de DecoFix lijmen en de juiste acclimatisering.

Twijfelt u nog?


Bestel voor € 2,99 een sample van Lambrisering 100.
✓ Gratis verzending! ✓ Vandaag besteld, dinsdag in huis.
Aanbevolen producten
Lijmpistool Voor kitkokers
✓ Direct leverbaar
€ 24,99 € 19,99 p/st
Verstekbak Orac Decor®
✓ Direct leverbaar
€ 64,76 € 61,52 p/st
Handzaag Orac Decor®
✓ Direct leverbaar
€ 58,50 € 55,58 p/st
Wandlijst CX134 Orac Decor®
✓ Direct leverbaar
€ 4,63 p/m1