Alstublieft Javascript aanzetten om deze site zonder te problemen te bezoeken.

Wanddecoratie van Orac Decor®

Lambrisering

Lambrisering wordt vaak gezien als ouderwets, maar deze kunststof lambrisering is dat absoluut niet! Kiest u voor een moderne lambrisering of juist een lambrisering met een klassieke uitstraling? Alles is mogelijk en geheel naar eigen wensen te schilderen. Deze lambrisering is gemaakt van een hoogwaardige kunststof die licht van gewicht, stootvast en waterbestendig is.


Bekijk lambrisering in onze showroom in Halsteren!

Gelegen aan de A4, gratis parkeren en een hartelijk welkom. In onze showroom bent u aan het juiste adres voor inspiratie voor de afwerking en inrichting van uw interieur. Bekijk de lambrisering en ontdek de verschillende mogelijkheden.

Paneel PX147 Orac Decor®
✓ Direct leverbaar
€ 20,49 p/m1
Afwerklijst PX169 Orac Decor®
✓ Direct leverbaar
€ 15,42 p/m1
Hulp bij montage?


Wij kunnen de gewenste producten snel en netjes bij u thuis monteren!Meer informatie ->


Lambrisering 50 Orac Decor®
✓ Direct leverbaar
€ 85,69 p/m1
Lambrisering 100 Orac Decor®
✓ Direct leverbaar
€ 142,60 p/m1


Bestel eenvoudig lambrisering van Orac Decor® online

In onze webshop kunt u gemakkelijk lambrisering van het merk Orac Decor® bestellen. We leveren de gewenste lambrisering snel bij u thuis. Uw bestelling wordt zorgvuldig verpakt en getransporteerd.


Laat de lambrisering van Orac Decor® bij u thuis installeren

De installatie van de lambrisering kunt u gemakkelijk uit laten voeren door STYQX. Bij elk product kunt u de optie 'Montage aan huis' selecteren. Wij monteren dan de lambrisering vakkundig en vlot bij u thuis. Onze monteur is officieel gecertificeerd door Orac Decor® en daarmee Master Installer.