Alstublieft Javascript aanzetten om deze site zonder te problemen te bezoeken.

Paneel D507

Orac Decor®

Klassiek paneel D507 Orac Decor®

Afmeting: 55,0 cm x 90,5 cm x 1,7 cm

✓ Voor 10.00 uur besteld, morgen in huis! (m.u.v. za & zo)

Lang paneel voor de bekleding van deuren, muren en plafonds.


Paneel D507 is geproduceerd van duurzaam Duropolymer®. Dit is geëxtrudeerde en impactbestendige polystyreen, een hoogwaardige kwaliteit kunststof.


Voorbereiding en montage paneel D507

Voor het beste eindresultaat plaatst u paneel D507 en de DecoFix lijmen minimaal 24 uur vóór montage op kamertemperatuur in de ruimte waar het gemonteerd wordt. De wand en/of het plafond dienen vlak, droog, stof- en vetvrij te zijn. Indien nodig, schuur en reinig de ondergrond vóór montage van het paneel.


Paneel D507 laat zich eenvoudig monteren, gebruik altijd de montagehandleiding voor een perfect gemonteerd paneel bij uw thuis. Het paneel laat zich makkelijk op maat zagen met een scherpe handzaag. Heeft u deze niet? Bestel deze tool direct mee!


Afwerking van paneel D507

De panelen zijn standaard voorzien van een witte grondlaag waardoor de panelen direct overschilderbaar zijn. Voor het beste resultaat adviseren wij de panelen na montage te schilderen.


De lijmkit dient minimaal 24 uur te drogen voordat u de panelen in de gewenste kleur gaat schilderen. Verf op water- of terpentine basis hechten beide goed op de panelen. Er kan zowel lak als muurverf gebruikt worden.


Montageservice van STYQX

Geen tijd om paneel D507 zelf te monteren? Wij kunnen dit paneel voor een scherpe prijs bij u thuis monteren. Bestelt u bij diverse producten de optie 'Montage aan huis' dan wordt de totale montageprijs voordeliger! Onze monteur werkt vakkundig en vlot. Bovendien zijn wij gecertificeerd door Orac Decor® en daarmee Master Installer. Natuurlijk wordt het ontstane afval opgeruimd en meegenomen.


Maak gebruik van onze handige montageservice door de optie 'Montage aan huis' aan te vinken nadat u het gewenste aantal meter ingevuld én bijhorende lijm geselecteerd heeft. In de winkelwagen kunt u de gewenste montagedatum aangeven.


Garantie

U ontvangt volledige garantie van Orac Decor® enkel bij gebruik van de DecoFix lijmen en de juiste acclimatisering.

Aanbevolen producten
DecoFix Pro lijm 310 ml
lijm
✓ Direct leverbaar
€ 8,54 € 7,99 p/st
DecoFix Power lijm 290 ml
✓ Direct leverbaar
€ 23,98 € 14,99 p/st
Lijmpistool Voor kitkokers
✓ Direct leverbaar
€ 19,90 p/st