Alstublieft Javascript aanzetten om deze site zonder te problemen te bezoeken.

Wandpaneel W112

Orac Decor®

Wandpaneel W112 Ridge Orac Decor®

Afmeting: 200,0 cm x 25,0 cm x 1,9 cm

✓ Voor 14.30 uur besteld, morgen in huis! (m.u.v. za & zo)

Laat uw creativiteit de vrije loop en ontwerp een uniek kunstwerk met dit wandpaneel dat perfect aansluit bij uzelf en uw interieur. Werk het geheel af met afwerklijst CX190.


Bekijk dit wandpaneel Ridge in onze showroom!

In onze showroom kunt u deze wandbekleding W112 in het echt toegepast zien. Hoe uniek is dat? Ervaar het mooie effect dat dit wandpaneel geeft aan een ruimte.


Akoestisch effect wandpaneel W112

De wandpanelen kunnen het geluid van een gesprek in de ruimte tot wel 25% absorberen. Dit staat gelijk aan het effect van isolatieplaten van dezelfde dikte als het wandpaneel. Hierdoor bevinden de wandpanelen van Orac Decor® zich in klasse E van akoestische absorptie.


De wandpanelen W112 zijn geproduceerd van duurzaam Purotouch®. Dit is een hoogwaardige kwaliteit kunststof. Het materiaal polyurethaan maakt het mogelijk om scherpe details weer te geven in het wandpaneel.


Voorbereiding en montage wandpaneel W112

Voor het beste eindresultaat plaatst u de wandpanelen W112 en de DecoFix lijmen minimaal 24 uur vóór montage op kamertemperatuur in de ruimte waar het gemonteerd wordt. De wand en/of het plafond dienen vlak, droog, stof- en vetvrij te zijn. Indien nodig, schuur en reinig de ondergrond vóór montage van de panelen.


Wandpaneel W112 laat zich eenvoudig monteren, gebruik altijd de montagehandleiding voor perfect gemonteerde wandpanelen bij uw thuis. De panelen laten zich makkelijk op maat zagen met een scherpe handzaag. Heeft u deze niet? Bestel deze tool direct mee!


Afwerking van de wandpanelen W112

De wandpanelen zijn standaard voorzien van een witte grondlaag waardoor de panelen direct overschilderbaar zijn. Voor het beste resultaat adviseren wij de panelen na montage te schilderen.


De lijmkit dient minimaal 24 uur te drogen voordat u de wandpanelen in de gewenste kleur gaat schilderen. Verf op water- of terpentine basis hechten beide goed op de wandpanelen. Er kan zowel lak als muurverf gebruikt worden.


Montageservice van STYQX

Geen tijd om wandpaneel W112 zelf te monteren? Wij kunnen deze wandpanelen voor een scherpe prijs bij u thuis monteren. Bestelt u bij diverse producten de optie 'Montage aan huis' dan wordt de totale montageprijs voordeliger! Onze monteur werkt vakkundig en vlot. Bovendien zijn wij gecertificeerd door Orac Decor® en daarmee Master Installer. Natuurlijk wordt het ontstane afval opgeruimd en meegenomen.


Maak gebruik van onze handige montageservice door de optie 'Montage aan huis' aan te vinken nadat u het gewenste aantal meter ingevuld én bijhorende lijm geselecteerd heeft. In de winkelwagen kunt u de gewenste montagedatum aangeven.


Garantie

U ontvangt volledige garantie van Orac Decor® enkel bij gebruik van de DecoFix lijmen en de juiste acclimatisering.

Twijfelt u nog?


Bestel voor € 0,99 een sample van Wandpaneel W112.
✓ Gratis verzending! ✓ Vandaag besteld, dinsdag in huis.
Aanbevolen producten
DecoFix Pro lijm 310 ml
lijm
✓ Direct leverbaar
€ 8,54 € 7,99 p/st
DecoFix Power lijm 290 ml
✓ Direct leverbaar
€ 23,98 € 14,99 p/st
DecoFix Extra nadenlijm 310 ml
✓ Direct leverbaar
€ 32,92 € 19,99 p/st
Afwerklijst CX190 Orac Decor®
✓ Direct leverbaar
€ 9,10 p/m1