Alstublieft Javascript aanzetten om deze site zonder te problemen te bezoeken.

Wandpaneel W111

Orac Decor®

Wandpaneel W111 Bar Orac Decor®

Afmeting: 200,0 cm x 25,0 cm x 2,0 cm

✓ Voor 14:30 uur besteld, morgen in huis! (m.u.v. za & zo)

Laat uw creativiteit de vrije loop en ontwerp een uniek kunstwerk met dit wandpaneel dat perfect aansluit bij uzelf en uw interieur. Werk het geheel af met afwerklijst CX190.


Akoestisch effect wandpaneel W111

De wandpanelen kunnen het geluid van een gesprek in de ruimte tot wel 25% absorberen. Dit staat gelijk aan het effect van isolatieplaten van dezelfde dikte als het wandpaneel. Hierdoor bevinden de wandpanelen van Orac Decor® zich in klasse E van akoestische absorptie.


Dit wandpaneel is ook te bestellen in een flexibele variant. Ideaal voor uw gebogen wanden en plafonds.


Bekijk dit wandpaneel in onze showroom!

In onze showroom kunt u de wandpanelen W111 in het echt toegepast zien. Hoe uniek is dat? Ervaar het mooie effect dat dit wandpaneel Bar geeft aan een ruimte.


De wandpanelen W111 zijn geproduceerd van duurzaam Purotouch®. Dit is een hoogwaardige kwaliteit kunststof. Het materiaal polyurethaan maakt het mogelijk om scherpe details weer te geven in de wandpaneel.


Dit wandpaneel is ook te bestellen in een flexibele variant. Ideaal voor uw gebogen wanden en plafonds.


Voorbereiding en montage wandpaneel W111

Voor het beste eindresultaat plaatst u de wall covering W111 en de DecoFix lijmen minimaal 24 uur vóór montage op kamertemperatuur in de ruimte waar het gemonteerd wordt. De wand en/of het plafond dienen vlak, droog, stof- en vetvrij te zijn. Indien nodig, schuur en reinig de ondergrond vóór montage van de wall covering.


Wandpaneel W111 laat zich eenvoudig monteren, gebruik altijd de montagehandleiding voor perfect gemonteerde wandpanelen bij uw thuis. De panelen laten zich makkelijk op maat zagen met een scherpe handzaag. Heeft u deze niet? Bestel deze tool direct mee!


Afwerking van de wandpanelen W111

De wandpanelen zijn standaard voorzien van een witte grondlaag waardoor de panelen direct overschilderbaar is. Voor het beste resultaat adviseren wij het paneel na montage te schilderen.


De lijmkit dient minimaal 24 uur te drogen voordat u de wandpanelen in de gewenste kleur gaat schilderen. Verf op water- of terpentine basis hechten beide goed op de wandpanelen. Er kan zowel lak als muurverf gebruikt worden.


Montageservice van STYQX

Geen tijd om de wandpanelen W111 zelf te monteren? Wij kunnen deze panelen voor een scherpe prijs bij u thuis monteren. Bestelt u bij diverse producten de optie 'Montage aan huis' dan wordt de totale montageprijs voordeliger! Onze monteur werkt vakkundig en vlot. Bovendien zijn wij gecertificeerd door Orac Decor® en daarmee Master Installer. Natuurlijk wordt het ontstane afval door ons opgeruimd en meegenomen.


Maak gebruik van onze handige montageservice door de optie 'Montage aan huis' aan te vinken nadat u het gewenste aantal meter ingevuld én bijhorende lijm geselecteerd heeft. In de winkelwagen kunt u de gewenste montagedatum aangeven.


Garantie

U ontvangt volledige garantie van Orac Decor® enkel bij gebruik van de DecoFix lijmen en de juiste acclimatisering.

Twijfelt u nog?


Bestel voor € 0,99 een sample van Wandpaneel W111.
✓ Gratis verzending! ✓ Vandaag besteld, dinsdag in huis.
Aanbevolen producten
DecoFix Pro lijm 310 ml
lijm
✓ Direct leverbaar
€ 8,54 € 7,99 p/st
DecoFix Power lijm 290 ml
✓ Direct leverbaar
€ 23,98 € 14,99 p/st
DecoFix Extra nadenlijm 310 ml
✓ Direct leverbaar
€ 32,92 € 19,99 p/st
Afwerklijst CX190 Orac Decor®
✓ Direct leverbaar
€ 9,10 p/m1