Alstublieft Javascript aanzetten om deze site zonder te problemen te bezoeken.

Wall covering W109

Afmeting: 200,0 cm x 25,0 cm x 1,3 cm

✓ Voor 17.00 uur besteld, volgende werkdag verzonden!

Laat uw creativiteit de vrije loop en ontwerp een uniek kunstwerk met deze 3D wall covering die perfect aansluit bij uzelf en uw interieur. Werk het geheel af met afwerklijst CX190.


3D wall covering W109 is geproduceerd van duurzaam Purotouch®. Dit is een hoogwaardige kwaliteit kunststof. Het materiaal polyurethaan maakt het mogelijk om scherpe details weer te geven in de wall covering.


Deze wall covering is ook te bestellen in een flexibele variant. Ideaal voor uw gebogen wanden en plafonds.


Voorbereiding en montage 3D wall covering W109

Voor het beste eindresultaat plaatst u de wall covering W109 en de DecoFix lijmen minimaal 24 uur vóór montage op kamertemperatuur in de ruimte waar het gemonteerd wordt. De wand en/of het plafond dienen vlak, droog, stof- en vetvrij te zijn. Indien nodig, schuur en reinig de ondergrond vóór montage van de wall covering.


3D wall covering W109 laat zich eenvoudig monteren, gebruik altijd de montagehandleiding voor een perfect gemonteerde wall covering bij uw thuis. De 3D wall covering laat zich makkelijk op maat zagen met een scherpe handzaag. Heeft u deze niet? Bestel deze tool direct mee!


Afwerking van 3D wall covering W109

De wall covering is standaard voorzien van een witte grondlaag waardoor de covering direct overschilderbaar is. Voor het beste resultaat adviseren wij de covering na montage te schilderen.


De lijmkit dient minimaal 24 uur te drogen voordat u de wall covering in de gewenste kleur gaat schilderen. Verf op water- of terpentine basis hechten beide goed op de wall covering. Er kan zowel lak als muurverf gebruikt worden.


Montageservice van STYQX

Geen tijd om 3D wall covering W109 zelf te monteren? Wij kunnen deze wall covering voor een scherpe prijs bij u thuis monteren. Bestelt u bij diverse producten de optie 'Montage aan huis' dan wordt de totale montageprijs voordeliger! Onze monteur werkt vakkundig en vlot. Bovendien zijn wij gecertificeerd door Orac Decor® en daarmee Master Installer. Natuurlijk wordt het ontstane afval opgeruimd en meegenomen.


Maak gebruik van onze handige montageservice door de optie 'Montage aan huis' aan te vinken nadat u het gewenste aantal meter ingevuld én bijhorende lijm geselecteerd heeft. In de winkelwagen kunt u de gewenste montagedatum aangeven.


Garantie

U ontvangt volledige garantie van Orac Decor® enkel bij gebruik van de DecoFix lijmen en de juiste acclimatisering.

Twijfelt u nog?


Bestel voor € 0,99 een sample van Wall covering W109.
✓ Gratis verzending! ✓ Voor morgen 22:00 besteld, vrijdag in huis.
Aanbevolen producten
DecoFix Pro lijm 310 ml
lijm
✓ Direct leverbaar
€ 6,74 € 6,40 p/st
DecoFix Power lijm 290 ml
✓ Direct leverbaar
€ 18,88 € 17,94 p/st
DecoFix Extra nadenlijm 310 ml
✓ Direct leverbaar
€ 25,92 € 24,62 p/st
Afwerklijst CX190 Orac Decor®
✓ Direct leverbaar
€ 7,30 p/m1