Alstublieft Javascript aanzetten om deze site zonder te problemen te bezoeken.

Wandpaneel W109

Orac Decor®

Wandpaneel W109 Valley Orac Decor®

Afmeting: 200,0 cm x 25,0 cm x 1,3 cm

✓ Voor 14.30 uur besteld, morgen in huis! (m.u.v. za & zo)

Laat uw creativiteit de vrije loop en ontwerp een uniek kunstwerk met dit wandpaneel die perfect aansluit bij uzelf en uw interieur. Werk het geheel af met afwerklijst CX190.


Akoestisch effect wandpaneel W109

De wandpanelen kunnen het geluid van een gesprek in de ruimte tot wel 25% absorberen. Dit staat gelijk aan het effect van isolatieplaten van dezelfde dikte als het wandpaneel. Hierdoor bevinden de wandpanelen van Orac Decor® zich in klasse E van akoestische absorptie.


Wandpaneel W109 is geproduceerd van duurzaam Purotouch®. Dit is een hoogwaardige kwaliteit kunststof. Het materiaal polyurethaan maakt het mogelijk om scherpe details weer te geven in de wandpanelen.


Dit wandpaneel is ook te bestellen in een flexibele variant. Ideaal voor uw gebogen wanden en plafonds.


Voorbereiding en montage wandpaneel W109

Voor het beste eindresultaat plaatst u het wandpaneel W109 en de DecoFix lijmen minimaal 24 uur vóór montage op kamertemperatuur in de ruimte waar het gemonteerd wordt. De wand en/of het plafond dienen vlak, droog, stof- en vetvrij te zijn. Indien nodig, schuur en reinig de ondergrond vóór montage van de wandpanelen.


Wandpaneel W109 laat zich eenvoudig monteren, gebruik altijd de montagehandleiding voor een perfect gemonteerde wandpaneel bij uw thuis. De wandpanelen laat zich makkelijk op maat zagen met een scherpe handzaag. Heeft u deze niet? Bestel deze tool direct mee!


Afwerking van wandpanelen W109

De wandpanelen zijn standaard voorzien van een witte grondlaag waardoor de panelen direct overschilderbaar is. Voor het beste resultaat adviseren wij de wandpanelen na montage te schilderen.


De lijmkit dient minimaal 24 uur te drogen voordat u de wandpaneel in de gewenste kleur gaat schilderen. Verf op water- of terpentine basis hechten beide goed op de wandpanelen. Er kan zowel lak als muurverf gebruikt worden.


Montageservice van STYQX

Geen tijd om de wandpanelen W109 zelf te monteren? Wij kunnen deze panelen voor een scherpe prijs bij u thuis monteren. Bestelt u bij diverse producten de optie 'Montage aan huis' dan wordt de totale montageprijs voordeliger! Onze monteur werkt vakkundig en vlot. Bovendien zijn wij gecertificeerd door Orac Decor® en daarmee Master Installer. Natuurlijk wordt het ontstane afval opgeruimd en meegenomen.


Maak gebruik van onze handige montageservice door de optie 'Montage aan huis' aan te vinken nadat u het gewenste aantal meter ingevuld én bijhorende lijm geselecteerd heeft. In de winkelwagen kunt u de gewenste montagedatum aangeven.


Garantie

U ontvangt volledige garantie van Orac Decor® enkel bij gebruik van de DecoFix lijmen en de juiste acclimatisering.

Twijfelt u nog?


Bestel voor € 0,99 een sample van Wandpaneel W109.
✓ Gratis verzending! ✓ Vandaag voor 22:00 besteld, donderdag in huis.
Aanbevolen producten
DecoFix Pro lijm 310 ml
lijm
✓ Direct leverbaar
€ 8,54 € 8,11 p/st
DecoFix Power lijm 290 ml
✓ Direct leverbaar
€ 23,98 € 22,78 p/st
DecoFix Extra nadenlijm 310 ml
✓ Direct leverbaar
€ 32,92 € 31,27 p/st
Afwerklijst CX190 Orac Decor®
✓ Direct leverbaar
€ 9,10 p/m1