Alstublieft Javascript aanzetten om deze site zonder te problemen te bezoeken.

Afwerklijst CX190

Orac Decor®

Moderne wandlijst CX190 Orac Decor®

Afmeting: 200,0 cm x 2,0 cm x 3,0 cm

✓ Voor 14.30 uur besteld, morgen in huis! (m.u.v. za & zo)

Subtiel en stootvast U-vormig profiel. Geschikt om wall covering mee af te werken. Ontworpen door Orio Tonini.


Afwerklijst CX190 is geproduceerd van duurzaam Duropolymer®. Dit is geëxtrudeerde en impactbestendige polystyreen, een hoogwaardige kwaliteit kunststof.


Voorbereiding en montage afwerklijst CX190

Voor het beste eindresultaat plaatst u de afwerklijst CX190 en de DecoFix lijmen minimaal 24 uur vóór montage op kamertemperatuur in de ruimte waar het gemonteerd wordt. De wand of het plafond dient vlak, droog, stof- en vetvrij te zijn. Indien nodig, schuur en reinig de ondergrond vóór montage van de afwerklijst.


Afwerklijst CX190 laat zich eenvoudig monteren, gebruik altijd de montagehandleiding voor een perfect gemonteerde afwerklijst bij uw thuis. De afwerklijst laat zich makkelijk op maat zagen met een scherpe handzaag en verstekbak. Heeft u deze niet? Bestel deze tools direct mee!


Afwerking van afwerklijst CX190

De afwerklijsten zijn standaard voorzien van een witte grondlaag waardoor de lijsten direct overschilderbaar zijn. Voor het beste resultaat adviseren wij de lijsten na montage te schilderen.


De lijmkit dient minimaal 24 uur te drogen voordat u de afwerklijsten in de gewenste kleur gaat schilderen. Verf op water- of terpentine basis hechten beide goed op de afwerklijsten. Er kan zowel lak als muurverf gebruikt worden.


Montageservice van STYQX

Geen tijd om afwerklijst CX190 zelf te monteren? Wij kunnen deze afwerklijst voor een scherpe prijs bij u thuis monteren. Bestelt u bij diverse producten de optie 'Montage aan huis' dan wordt de totale montageprijs voordeliger! Onze monteur werkt vakkundig en vlot. Bovendien zijn wij gecertificeerd door Orac Decor® en daarmee Master Installer. Natuurlijk wordt het ontstane afval opgeruimd en meegenomen.


Maak gebruik van onze handige montageservice door de optie 'Montage aan huis' aan te vinken nadat u het gewenste aantal meter ingevuld én bijhorende lijm geselecteerd heeft. In de winkelwagen kunt u de gewenste montagedatum aangeven.


Garantie

U ontvangt volledige garantie van Orac Decor® enkel bij gebruik van de DecoFix lijmen en de juiste acclimatisering.

Twijfelt u nog?


Bestel voor € 0,99 een sample van Afwerklijst CX190.
✓ Gratis verzending! ✓ Vandaag besteld, dinsdag in huis.
Aanbevolen producten
DecoFix Pro lijm 310 ml
lijm
✓ Direct leverbaar
€ 8,54 € 7,99 p/st
DecoFix Power lijm 290 ml
✓ Direct leverbaar
€ 23,98 € 14,99 p/st
DecoFix Extra nadenlijm 310 ml
✓ Direct leverbaar
€ 32,92 € 19,99 p/st
Lijmpistool Voor kitkokers
✓ Direct leverbaar
€ 19,90 p/st