Alstublieft Javascript aanzetten om deze site zonder te problemen te bezoeken.

3D element W102

Orac Decor®

3D element Cubi W102 Orac Decor®

Afmeting: 33,3 cm x 33,3 cm x 2,5 cm

✓ Voor 10.00 uur besteld, morgen in huis! (m.u.v. za & zo)

Laat uw creativiteit de vrije loop en ontwerp een uniek kunstwerk met dit 3D element die perfect aansluit bij uzelf en uw interieur. Combineer ook met Cubi W103.


3D element W102 is geproduceerd van duurzaam Purotouch®. Dit is een hoogwaardige kwaliteit kunststof. Het materiaal polyurethaan maakt het mogelijk om scherpe details weer te geven in het 3D element.


Voorbereiding en montage 3D element W102

Voor het beste eindresultaat plaatst u element W102 en de DecoFix lijmen minimaal 24 uur vóór montage op kamertemperatuur in de ruimte waar het gemonteerd wordt. De wand en/of het plafond dienen vlak, droog, stof- en vetvrij te zijn. Indien nodig, schuur en reinig de ondergrond vóór montage van het element.


3D element W102 laat zich eenvoudig monteren, gebruik altijd de montagehandleiding voor een perfect gemonteerd element bij uw thuis. Indien nodig, het 3D element laat zich makkelijk op maat zagen met een scherpe handzaag. Heeft u deze niet? Bestel deze tool direct mee!


Afwerking van 3D element W102

De elementen zijn standaard voorzien van een witte grondlaag waardoor de elementen direct overschilderbaar zijn. Voor het beste resultaat adviseren wij de elementen na montage te schilderen.


De lijmkit dient minimaal 24 uur te drogen voordat u de elementen in de gewenste kleur gaat schilderen. Verf op water- of terpentine basis hechten beide goed op de elementen. Er kan zowel lak als muurverf gebruikt worden.


Montageservice van STYQX

Geen tijd om 3D element W102 zelf te monteren? Wij kunnen dit element voor een scherpe prijs bij u thuis monteren. Bestelt u bij diverse producten de optie 'Montage aan huis' dan wordt de totale montageprijs voordeliger! Onze monteur werkt vakkundig en vlot. Bovendien zijn wij gecertificeerd door Orac Decor® en daarmee Master Installer. Natuurlijk wordt het ontstane afval opgeruimd en meegenomen.


Maak gebruik van onze handige montageservice door de optie 'Montage aan huis' aan te vinken nadat u het gewenste aantal meter ingevuld én bijhorende lijm geselecteerd heeft. In de winkelwagen kunt u de gewenste montagedatum aangeven.


Garantie

U ontvangt volledige garantie van Orac Decor® enkel bij gebruik van de DecoFix lijmen en de juiste acclimatisering.

Aanbevolen producten
DecoFix Pro lijm 310 ml
lijm
✓ Direct leverbaar
€ 8,54 € 7,99 p/st
DecoFix Power lijm 290 ml
✓ Direct leverbaar
€ 23,98 € 14,99 p/st
Lijmpistool Voor kitkokers
✓ Direct leverbaar
€ 19,90 p/st
3D element W103 Orac Decor®
✓ Direct leverbaar
€ 33,96 p/st