Alstublieft Javascript aanzetten om deze site zonder te problemen te bezoeken.

Verlichtingslijsten van Orac Decor®

Klassiek

Voor iedere ruimte hebben wij passende klassieke verlichtingslijsten. Bovendien zijn deze lijsten een echte toevoeging aan uw interieur. Gebruik de klassieke verlichtingslijst als uplighter en u heeft meteen een gezellige sfeer!


Voordelen van STYQX:

✓ Voor 10:00 of 20:00 uur besteld, morgen in huis

✓ Altijd gratis verzending

✓ Sample service


Bekijk klassieke verlichtingslijsten in onze showroom in Halsteren!

Gelegen aan de A4, gratis parkeren en een hartelijk welkom. In onze showroom bent u aan het juiste adres voor inspiratie voor de afwerking en inrichting van uw interieur. Bekijk de verschillende klassieke verlichtingslijsten en ontdek de verschillende afmetingen.Verlichtingslijst C323 Orac Decor®
Nieuw
✓ Direct leverbaar
€ 24,97 p/m1
Verlichtingslijst C324 Orac Decor®
Nieuw
✓ Direct leverbaar
€ 31,22 p/m1
Verlichtinglijst C900 Orac Decor®
✓ Direct leverbaar
€ 62,94 p/m1
Verlichtingslijst C901 Orac Decor®
✓ Direct leverbaar
€ 54,63 p/m1
Verlichtinglijst C902 Orac Decor®
✓ Direct leverbaar
€ 49,20 p/m1
Hulp bij montage?


Wij kunnen de gewenste producten snel en netjes bij u thuis monteren!Meer informatie ->Bestel eenvoudig klassieke verlichtingslijsten van Orac Decor® online

In onze webshop kunt u gemakkelijk alle klassieke verlichtingslijsten van het merk Orac Decor® bestellen. We leveren de gewenste verlichtingslijst snel bij u thuis. Uw bestelling wordt zorgvuldig verpakt en getransporteerd.


Laat de klassieke verlichtingslijst van Orac Decor® bij u thuis installeren

De installatie van de klassieke verlichtingslijst kunt u gemakkelijk uit laten voeren door STYQX. Bij elk product kunt u de optie 'Montage aan huis' selecteren. Wij monteren dan de verlichtingslijst vakkundig en vlot bij u thuis. Onze monteur is officieel gecertificeerd door Orac Decor® en daarmee Master Installer.