Alstublieft Javascript aanzetten om deze site zonder te problemen te bezoeken.

DIY lamp Hill

Design by STYQX

✓ Levertijd: 1 - 4 werkdagen

Met dit leuke DIY project geef je je interieur een persoonlijke touch. De DIY lamp is leuk om als cadeau te geven, maar natuurlijk ook leuk voor jezelf. Ga aan de slag en laat je creativiteit de vrije loop. Zo heb je gegarandeerd een unieke designer lamp in je interieur.


Het pakket is met zorg samengesteld, alles wat u nodig heeft om deze super leuke lamp zelf te kunnen maken zit in het pakket. De lamp kunt u zonder eerst te moeten zagen of boren in elkaar lijmen, super handig! De voet van de lamp wordt onder andere gemaakt van onze mooie wall covering die standaard voorzien is van een witte primer. Nadat de gehele lamp in elkaar gelijmd én aangesloten is, kunt u de lampvoet schilderen in een kleur die past in uw interieur! Als laatste plaatst u de lichtbron en lampenkap, dit is samen met de verf niet inbegrepen in het DIY pakket.


Inhoud DIY pakket:

✓ 1x fitting E27 + toebehoren

✓ 1x aansluitsnoer met schakelaar van 150 cm

✓ 4x wall covering W110 op maat gezaagd

✓ 1x MDF voet- en topplaat

✓ 1x tube DecoFix Extra, 80 ml

✓ 1x rol afplaktape 18 mm breed

✓ 1x schuurpapier K320

✓ 1x spanningszoeker


Wat zit er niet in het DIY pakket?

- Kwast en verf

- Lichtbron en lampenkap (optioneel mee te bestellen)


Afmeting van de DIY lamp Hill

De voet van de lamp is na het in elkaar lijmen ca. 13,2 cm x 13,2 cm groot. De hoogte van de gehele lamp zonder lampenkap en lichtbron is ca. 31,5 cm.


Hoe zet ik de lamp in elkaar?

Voor dit leuke DIY projectje hebben we een super handige instructievideo gemaakt. Alle stappen worden uitgebreid in beeld gebracht en toegelicht. Mocht u toch nog onze hulp nodig hebben mag u ons altijd even bellen of mailen.