Alstublieft Javascript aanzetten om deze site zonder te problemen te bezoeken.

Complete totaal concepten

Inspired by Orac Decor®

Orac Decor® heeft 4 prachtige totaal concepten bedacht. Met het nieuwe inspiratieboek The Classic Guidebook laten ze zien wat er allemaal mogelijk is en wat het resultaat zou zijn van een complete metamorfose in uw ruimte. Er worden verschillende decoratieve elementen zoals wandpanelen, plinten en wandlijsten met elkaar gecombineerd voor een verrassend resultaat.


Met een totaal concept brengt u in een handomdraai karakter aan in uw woning. De enigste vereiste om een totaal concept te kunnen toepassen is een lege ruimte met vlakke wanden. Hierop kunt u de lijsten aanbrengen en na de montage in de gewenste kleur schilderen als finishing touch. Hulp nodig bij de montage van het totaal concept in uw huis? STYQX helpt u graag.


Overweegt u om een totaal concept toe te passen in uw ruimte?

Geen idee waar te beginnen? Neem gerust contact met ons op voor advies en hulp!


Totaal concept

Concept Elegant Nieuw en uniek
✓ Direct leverbaar
€ 139,29 p/m1
Concept Majestic Nieuw en uniek
✓ Direct leverbaar
€ 245,08 p/m1
Concept Prestige Nieuw en uniek
✓ Direct leverbaar
€ 280,54 p/m1
Concept HighClass Nieuw en uniek
✓ Direct leverbaar
€ 400,15 p/m1

Bestel eenvoudig een totaal concept van Orac Decor® online

In onze webshop kunt u gemakkelijk een totaal concept met producten van het merk Orac Decor® bestellen. We leveren het gewenste totaal concept snel bij u thuis. Uw bestelling wordt zorgvuldig verpakt en getransporteerd.


Laat het totaal concept van Orac Decor® bij u thuis installeren

De installatie van het totaal concept kunt u gemakkelijk uit laten voeren door STYQX. Bij elk concept kunt u de optie 'Montage aan huis' selecteren. Wij monteren dan het totaal concept vakkundig en vlot bij u thuis. Onze monteur is officieel gecertificeerd door Orac Decor® en daarmee Master Installer.