Alstublieft Javascript aanzetten om deze site zonder te problemen te bezoeken.

Handige tools voor montage en afwerking

Gereedschap

Voor het plaatsen van lijsten en andere producten heeft u gereedschap nodig. Een scherpe en fijne handzaag in combinatie met een verstekbak is echt een must voor het netjes in verstek kunnen zagen van allerlei lijsten en profielen. Ook is een zwaaihaak handig voor het opmeten van binnen- en buitenhoeken. Om de kitkokers van de lijmen te kunnen verwerken heeft u een kitpistool nodig.


Mocht u de montage van de producten toch liever door STYQX willen uit laten voeren kunt u gebruik maken van onze Montage aan huis service. De 'Montage aan huis' kunt u per product mee bestellen.


Voordelen van STYQX:

✓ Voor 10:00 of 20:00 uur besteld, morgen in huis

✓ Altijd gratis verzending

✓ Montage service


Lijmpistool Voor kitkokers
✓ Direct leverbaar
€ 19,90 p/st
Verstekbak + zaag Orac Decor®
✓ Direct leverbaar
€ 221,78 € 210,69 p/st
Luxe verstekbak Orac Decor®
✓ Direct leverbaar
€ 1.338,32 € 1.217,87 p/st
Verstekbak Orac Decor®
✓ Direct leverbaar
€ 74,80 € 71,06 p/st
Handzaag Orac Decor®
✓ Direct leverbaar
€ 67,56 € 64,18 p/st
Zwaaihaak Orac Decor®
✓ Direct leverbaar
€ 31,24 € 29,68 p/st
Hulp bij montage?


Wij kunnen de gewenste producten snel en netjes bij u thuis monteren!Meer informatie ->Bestel eenvoudig handzaag en verstekbak van Orac Decor® online

In onze webshop kunt u gemakkelijk een handzaag en een verstekbak van het merk Orac Decor® bestellen. We leveren de gewenste handzaag en verstekbak snel bij u thuis. Uw bestelling wordt zorgvuldig verpakt en getransporteerd.


Handige zwaaihaak en kitpistool van Orac Decor® kopen

Naast de verschillende soorten verstekbakken hebben we ook een zwaaihaak om de graden van een hoek te bepalen en kitspuit voor het verwerken van kitkokers in ons assortiment.