Alstublieft Javascript aanzetten om deze site zonder te problemen te bezoeken.

Handige tools voor montage en afwerking

Van uw lijsten, panelen en elementen!

De producten van Orac Decor® kunnen ook door u zelf gemonteerd worden. Echter is het wel belangrijk dat u beschikt over de juiste gereedschappen zoals een scherpe handzaag en een goede verstekbak. Om u zo volledig mogelijk van dienst te kunnen zijn bieden wij daarom een aantal handige tools aan die het monteren een stuk gemakkelijker maakt.


Mocht u de montage van de producten toch liever door STYQX willen uit laten voeren kunt u gebruik maken van onze Montage aan huis service. De 'Montage aan huis' kunt u per product mee bestellen.


Na de montage van de Orac Decor® producten kunt u deze gaan schilderen in de gewenste kleur. Gebruik hiervoor altijd kwalitatieve muurverf en wat vooral belangrijk is: goede schildersbenodigdheden. Een goed begin is immers het halve werk. In onze webshop bieden wij u de beste kwasten, blokwitters, verfrollers en masking tapes aan van ProGold voor het schilderen van uw lijsten. panelen, elementen, wanden en plafonds.


Voordelen van STYQX:

✓ Voor 10:00 of 20:00 uur besteld, morgen in huis

✓ Altijd gratis verzending


Gereedschap

Lijmpistool Voor kitkokers
✓ Direct leverbaar
€ 19,90 p/st
Verstekbak + zaag Orac Decor®
✓ Direct leverbaar
€ 221,78 € 210,69 p/st
Luxe verstekbak Orac Decor®
✓ Direct leverbaar
€ 1.338,32 € 1.217,87 p/st
Zwaaihaak Orac Decor®
✓ Direct leverbaar
€ 31,24 € 29,68 p/st

Bestel eenvoudig het gereedschap van Orac Decor® online

In onze webshop kunt u gemakkelijk gereedschap van het merk Orac Decor® bestellen. We leveren de gewenste tools snel bij u thuis. Uw bestelling wordt zorgvuldig verpakt en getransporteerd.


Bestel eenvoudig kwasten, blokwitters, verfrollers en masking tape van ProGold online

In onze webshop kunt u gemakkelijk schildersbenodigdheden van het merk ProGold bestellen. We leveren de gewenste benodigdheden snel bij u thuis.