Alstublieft Javascript aanzetten om deze site zonder te problemen te bezoeken.

Schilder aan huis, service van STYQX

Ongelofelijk strak eindresultaat!

In onze webshop kunt u alle lijsten, panelen en elementen van Orac Decor® bestellen, deze producten kunt u ook door ons laten monteren bij u thuis. Na de montage van de lijsten, panelen en elementen is het geheel eigenlijk nog niet helemaal af. De producten dienen nog in gewenste kleur geschilderd te worden aangezien ze voor levering en montage door de producent alleen voorzien zijn van een witte primer. Hoogstwaarschijnlijk kunnen de muren en /of plafonds waar de lijsten, panelen en elementen op gemonteerd zijn ook wel een nieuwe laag muurverf gebruiken zodat alles mooi één geheel wordt en u er dan optimaal van kunt genieten.


Wij bieden u hiervoor de oplossing aan. STYQX kan voor u de gehele ruimte of enkele een plafond of wand waar de producten toegepast zijn spuiten met 1 of meerdere kleuren latex. Vraag eenvoudig een offerte aan om uw ruimte of gehele woning te voorzien van latex. Vul de velden zo compleet mogelijk in. Geef het aantal te spuiten ruimtes / plafonds / wanden aan, de afmetingen van de ruimtes / plafonds / wanden en het aantal deuren of ramen aan. Wilt u alles voorzien van één kleur of liever meerdere kleuren per ruimte / plafond of wand?

Voordelen van latex spuiten:

Strak eindresultaat

200+ RAL kleuren

Standaard 2 lagen

Sigma muurverf

Matt, Satin of Semi-gloss

Veel sneller dan rollen

Geen aanzetten van roller

Geen zichtbare strepen of banen


Nadelen van latex spuiten:

Beschadigingen zijn lastiger bij te werken


Tip: gebruik hiervoor een kleine lakroller, deze heeft een structuur die het dichts komt bij de structuur van de gespoten muurverf.


Vraag een offerte aan voor latex spuiten

Binnen 24 uur een scherpe prijs

Controleer alle velden, wellicht heeft u een verplicht veld niet of foutief ingevuld.