Alstublieft Javascript aanzetten om deze site zonder te problemen te bezoeken.

Schilder aan huis, service van STYQX

Ongelofelijk strak eindresultaat!

Na de montage van de lijsten, panelen en elementen is het geheel eigenlijk nog niet helemaal af. De producten dienen nog in gewenste kleur geschilderd te worden aangezien ze voor levering en montage door de producent alleen voorzien zijn van een witte primer. Hoogstwaarschijnlijk kunnen de muren en /of plafonds waar de lijsten, panelen en elementen op gemonteerd zijn ook wel een nieuw kleurtje gebruiken zodat alles mooi één geheel wordt en u er dan optimaal van kunt genieten.


Wij bieden u hiervoor de oplossing aan. STYQX kan de gehele ruimte, enkel het plafond of enkel een wand waar de producten toegepast zijn spuiten met latex in gewenste kleur. Door het geheel te spuiten met latex zijn er geen aanzetten van een roller of kwast te zien waardoor het eindresultaat super strak wordt. Nog een voordeel is dat alle kleuren gespoten kunnen worden, u wordt dus niet beperkt in uw keuze voor de kleur. De prijzen voor latex spuiten zijn bij ons zo scherp dat u hoogstwaarschijnlijk goedkoper uit bent dan dat u een schilder het plafond of de wand laat rollen.


Bovenstaand ziet u een foto van een muur waar wij wandlijst P8030 en P8020 op hebben gemonteerd. Op de andere foto ziet u het prachtige eindresultaat, de muur en de wandlijsten zijn geheel in gewenste kleur van onze klant gespoten. Super strak en snel uitgevoerd!


Voordelen van latex spuiten:

Alle kleuren mogelijk

Strak eindresultaat

In 1 laag dekkend

Veel sneller dan rollen

Geen aanzetten van roller

Geen zichtbare strepen of banen


Nadeel van latex spuiten:

Beschadigingen zijn lastiger bij te werken


Tip: gebruik hiervoor een kleine lakroller, deze heeft een structuur die het dichts komt bij de structuur van de gespoten muurverf.


Offerte aanvragen voor latex spuiten

Binnen 1 uur een scherpe prijs

Controleer alle velden, wellicht heeft u een verplicht veld niet of foutief ingevuld.