Alstublieft Javascript aanzetten om deze site zonder te problemen te bezoeken.

Samenwerken met STYQX

Samen mooie projecten realiseren

Wij vinden het ontzettend leuk om samen met interieurstylisten, interieurarchitecten en vastgoedbeheerders interieurs om te toveren tot nieuwe mooie leef- of bedrijfsruimtes waar mensen met veel plezier tijd kunnen door brengen. Door onze kennis te combineren met uw expertise kunnen wij samen het perfecte eindresultaat leveren aan de klant. Wij gaan dus graag de uitdaging met u aan!


Sample- en documentatieservice

We kunnen u gemakkelijk voorzien van samples en brochures voor uw project. Met deze samples kunt u uw klant de kwaliteit van de Orac Decor®, Floorify en Little Greene producten laten ervaren. Een catalogus en brochures werken inspirerend en kunnen we zowel digitaal als in papieren versie naar u opsturen.


Handige montageservice

Geen enkel project kan afgerond worden zonder daadwerkelijk de handen uit de mouwen te steken. STYQX heeft de kennis en vakkundigheid in huis om alle Orac Decor® producten perfect te kunnen monteren bij de klant op locatie. Natuurlijk zijn wij officieel gecertificeerd door Orac Decor® en daarmee Master Installer.


Spreekt samenwerken u aan?

Brainstormen over uw project of liever advies op locatie ontvangen? Wacht niet langer, neem vrijblijvend contact op.


test
Controleer alle velden, wellicht heeft u een verplicht veld niet of foutief ingevuld.


Teken de producten eenvoudig in uw ontwerp

Van alle Orac Decor producten hebben we technische tekeningen beschikbaar die gebruikt kunnen worden voor een 2D of 3D ontwerp. Met deze bestanden kunt u het voorstel en ontwerp voor uw klant visualiseren. De tekeningen hebben we in de bestandstypen: .dxf, .dwg, .pdf, .obj en .stl.


Influencer meets STYQX

Vindt jij onze producten super gaaf en heb je een groot bereik? Stuur gerust een berichtje ter kennismaking! Wij staan dus ook open voor een samenwerking met jou.