Alstublieft Javascript aanzetten om deze site zonder te problemen te bezoeken.

Rozetten van Orac Decor®

Modern

Vaak wordt er gedacht dat rozetten alleen toepasbaar zijn in klassieke interieurs, maar niets is minder waar! Ook in een modern interieur zijn rozetten een prachtige afwerking voor uw plafond. Er zijn oneindig veel mogelijkheden om moderne rozetten te verwerken in uw interieur. Combineer een rozet bijvoorbeeld met een mooie spiegelkoplamp of monteer een rozet op de wand in plaats van het plafond.


Voordelen van STYQX:

✓ Voor 10:00 of 20:00 uur besteld, morgen in huis

✓ Altijd gratis verzending


Bekijk moderne rozetten in onze showroom in Halsteren!

Gelegen aan de A4, gratis parkeren en een hartelijk welkom. In onze showroom bent u aan het juiste adres voor inspiratie voor de afwerking en inrichting van uw interieur. Bekijk de verschillende moderne rozetten en ontdek de verschillende afmetingen.

Rozet R07 Orac Decor®
✓ Direct leverbaar
€ 39,84 p/st
Rozet R66 Orac Decor®
✓ Direct leverbaar
€ 84,40 p/st
Hulp bij montage?


Wij kunnen de gewenste producten snel en netjes bij u thuis monteren!Meer informatie ->Bestel eenvoudig moderne rozetten van Orac Decor® online

In onze webshop kunt u gemakkelijk alle moderne rozetten van het merk Orac Decor® bestellen. We leveren de gewenste rozet snel bij u thuis. Uw bestelling wordt zorgvuldig verpakt en getransporteerd.


Laat de moderne rozet van Orac Decor® bij u thuis installeren

De installatie van de moderne rozet kunt u gemakkelijk uit laten voeren door STYQX. Bij elk product kunt u de optie 'Montage aan huis' selecteren. Wij monteren dan de rozetten vakkundig en vlot bij u thuis. Onze monteur is officieel gecertificeerd door Orac Decor® en daarmee Master Installer.