Alstublieft Javascript aanzetten om deze site zonder te problemen te bezoeken.

Rozet R14

Orac Decor®

Geornamenteerde rozet R14 Orac Decor®

Afmeting: Ø 33,0 cm x 3,0 cm

Maximale opening: Ø 2,5 cm

✓ Voor 17.00 uur besteld, morgen in huis! (m.u.v. za & zo)

Rozet met grafische bloem.


Rozet R14 is geproduceerd van duurzaam Purotouch®. Dit is een hoogwaardige kwaliteit kunststof. Het materiaal polyurethaan maakt het mogelijk om scherpe details weer te geven in de rozet. De rozet is voorzien van een ruimte om bedrading te verbergen.


Voorbereiding en montage rozet R14

Voor het beste eindresultaat plaatst u rozet R14 en de DecoFix lijm minimaal 24 uur vóór montage op kamertemperatuur in de ruimte waar het gemonteerd wordt. De wand en/of het plafond dienen vlak, droog, stof- en vetvrij te zijn. Indien nodig, schuur en reinig de ondergrond vóór montage van de rozet.


Rozet R14 laat zich eenvoudig monteren, gebruik altijd de montagehandleiding voor een perfect gemonteerde rozet bij uw thuis.


Service van STYQX: laat een gat van 50 mm in de rozet zagen waar u de stroomkabel en ketting van uw lamp doorheen kunt steken. Bestel ook een vierkant of rond afdekkapje mee voor de centraaldoos in uw plafond, het afdekkapje is voorzien van een haakje waar u de lamp met een ketting aan kunt hangen.


Afwerking van rozet R14

De rozet is standaard voorzien van een witte grondlaag waardoor het direct overschilderbaar is. Voor het beste resultaat adviseren wij de rozet na montage te schilderen.


De lijmkit dient minimaal 24 uur te drogen voordat u de rozet in de gewenste kleur gaat schilderen. Verf op water- of terpentine basis hechten beide goed op de rozet. Er kan zowel lak als muurverf gebruikt worden.


Montageservice van STYQX

Geen tijd om rozet R14 zelf te monteren? Wij kunnen deze rozet voor een scherpe prijs bij u thuis monteren. Bestelt u bij diverse producten de optie 'Montage aan huis' dan wordt de totale montageprijs voordeliger! Onze monteur werkt vakkundig en vlot. Bovendien zijn wij gecertificeerd door Orac Decor® en daarmee Master Installer. Natuurlijk wordt het ontstane afval opgeruimd en meegenomen.


Maak gebruik van onze handige montageservice door de optie 'Montage aan huis' aan te vinken nadat u het gewenste aantal ingevuld én bijhorende lijm geselecteerd heeft. In de winkelwagen kunt u de gewenste montagedatum aangeven.


Garantie

U ontvangt volledige garantie van Orac Decor® enkel bij gebruik van de DecoFix lijmen en de juiste acclimatisering.

Aanbevolen producten
DecoFix Pro lijm 310 ml
lijm
✓ Direct leverbaar
€ 8,54 € 7,99 p/st
DecoFix Power lijm 290 ml
✓ Direct leverbaar
€ 23,98 € 14,99 p/st
Lijmpistool Voor kitkokers
✓ Direct leverbaar
€ 19,90 p/st