Alstublieft Javascript aanzetten om deze site zonder te problemen te bezoeken.

Plint SX118

Orac Decor®

Klassieke plint SX118 Orac Decor®

Afmeting: 200,0 cm x 13,8 cm x 1,8 cm

✓ Voor 14.30 uur besteld, morgen in huis! (m.u.v. za & zo)

Deze klassieke vloerplint maakt deel uit van de Contour familie en is overal toepasbaar in een klassiek interieur!


Bekijk deze vloerplint in onze showroom!

In onze showroom kunt u deze contour vloerplint SX118 in het echt toegepast zien. Hoe uniek is dat? Ervaar het mooie effect dat deze vloerplint geeft aan een ruimte.


Plint SX118 is geproduceerd van duurzaam Duropolymer®. Dit is geëxtrudeerde en impactbestendige polystyreen, een hoogwaardige kwaliteit kunststof.


Deze plint is ook te bestellen in een flexibele variant. Ideaal voor uw gebogen wanden en plafonds.


Voorbereiding en montage plint SX118

Voor het beste eindresultaat plaatst u de plint SX118 en de DecoFix lijmen minimaal 24 uur vóór montage op kamertemperatuur in de ruimte waar het gemonteerd wordt. De wand dient vlak, droog, stof- en vetvrij te zijn. Indien nodig, schuur en reinig de ondergrond vóór montage van de plint.


Plint SX118 laat zich eenvoudig monteren, gebruik altijd de montagehandleiding voor een perfect gemonteerde kroonlijst bij uw thuis. De kroonlijst laat zich makkelijk op maat zagen met een scherpe handzaag en verstekbak. Heeft u deze niet? Bestel deze tools direct mee!


Afwerking van vloerplint SX118

De plinten zijn standaard voorzien van een witte grondlaag waardoor de plinten direct overschilderbaar zijn. Voor het beste resultaat adviseren wij de plinten na montage te schilderen.


De lijmkit dient minimaal 24 uur te drogen voordat u de plinten in de gewenste kleur gaat schilderen. Verf op water- of terpentine basis hechten beide goed op de plinten. Er kan zowel lak als muurverf gebruikt worden.


Montageservice van STYQX

Geen tijd om plint SX118 zelf te monteren? Wij kunnen deze vloerplint voor een scherpe prijs bij u thuis monteren. Bestelt u bij diverse producten de optie 'Montage aan huis' dan wordt de totale montageprijs voordeliger! Onze monteur werkt vakkundig en vlot. Bovendien zijn wij gecertificeerd door Orac Decor® en daarmee Master Installer. Natuurlijk wordt het ontstane afval opgeruimd en meegenomen.


Maak gebruik van onze handige montageservice door de optie 'Montage aan huis' aan te vinken nadat u het gewenste aantal meter ingevuld én bijhorende lijm geselecteerd heeft. In de winkelwagen kunt u de gewenste montagedatum aangeven.


Garantie

U ontvangt volledige garantie van Orac Decor® enkel bij gebruik van de DecoFix lijmen en de juiste acclimatisering.

Twijfelt u nog?


Bestel voor € 0,99 een sample van Plint SX118.
✓ Gratis verzending! ✓ Vandaag besteld, dinsdag in huis.
Aanbevolen producten
DecoFix Pro lijm 310 ml
lijm
✓ Direct leverbaar
€ 8,54 € 7,99 p/st
DecoFix Power lijm 290 ml
✓ Direct leverbaar
€ 23,98 € 14,99 p/st
DecoFix Extra nadenlijm 310 ml
✓ Direct leverbaar
€ 32,92 € 19,99 p/st
Lijmpistool Voor kitkokers
✓ Direct leverbaar
€ 19,90 p/st