Alstublieft Javascript aanzetten om deze site zonder te problemen te bezoeken.

Vloerplinten Orac Decor®

Contour

De Contour vloerplinten zijn de echte monumentenplint die in elk klassiek interieur toe te passen is. Deze vloerplint heeft naast zijn stijlvolle uitstraling ook de mogelijkheid om direct kabels weg te werken. Dat is toch handig? Door de klassieke krullen aan de bovenkant is deze plint goed te combineren met de kroonlijsten en wandlijsten van de BA'ROCK en HERITAGE lijnen.


Voordelen van STYQX:

✓ Voor 10:00 of 20:00 uur besteld, morgen in huis

✓ Altijd gratis verzending

✓ Sample service


Bekijk contour vloerplinten in onze showroom in Halsteren!

Gelegen aan de A4, gratis parkeren en een hartelijk welkom. In onze showroom bent u aan het juiste adres voor inspiratie voor de afwerking en inrichting van uw interieur. Bekijk de verschillende contour vloerplinten en ontdek de verschillende afmetingen.

Plint SX118 Orac Decor®
✓ Direct leverbaar
€ 18,09 p/m1
Plint SX165 Orac Decor®
✓ Direct leverbaar
€ 9,04 p/m1
Hulp bij montage?


Wij kunnen de gewenste producten snel en netjes bij u thuis monteren!Meer informatie ->


Plint SX173 Orac Decor®
✓ Direct leverbaar
€ 12,79 p/m1


Bestel eenvoudig Contour plinten van Orac Decor® online

In onze webshop kunt u gemakkelijk alle Contour plinten van het merk Orac Decor® bestellen. We leveren de gewenste vloerplinten snel bij u thuis. Uw bestelling wordt zorgvuldig verpakt en getransporteerd.


Laat de Contour plinten van Orac Decor® bij u thuis installeren

De installatie van de Contour plinten kunt u gemakkelijk uit laten voeren door STYQX. Bij elk product kunt u de optie 'Montage aan huis' selecteren. Wij monteren dan de vloerplinten vakkundig en vlot bij u thuis. Onze monteur is officieel gecertificeerd door Orac Decor® en daarmee Master Installer.