Alstublieft Javascript aanzetten om deze site zonder te problemen te bezoeken.

Kroonlijst C326

Orac Decor®

Manoir kroonlijst C326 Orac Decor®

Afmeting: 200,0 cm x 9,0 cm x 10,5 cm

✓ Voor 10.00 uur besteld, morgen in huis! (m.u.v. za & zo)

Deze kroonlijst maakt deel uit van de Manoir familie en zorgt voor een spel van licht en schaduw. De kleinere kroonlijst C325 en grotere C327 zijn de andere varianten uit de Manoir familie.


Bekijk deze Manoir kroonlijst in onze showroom!

In onze showroom kunt u deze kroonlijst C326 in het echt toegepast zien. Hoe uniek is dat? Ervaar het mooie effect dat deze Manoir kroonlijst geeft aan een ruimte.


Kroonlijst C326 is geproduceerd van duurzaam Purotouch®. Dit is een hoogwaardige kwaliteit kunststof. Het materiaal polyurethaan maakt het mogelijk om scherpe details weer te geven in de kroonlijst.


Deze kroonlijst is ook te bestellen in een flexibele variant. Ideaal voor uw gebogen wanden en plafonds.


Voorbereiding en montage kroonlijst C326

Voor het beste eindresultaat plaatst u de kroonlijst C326 en de DecoFix lijmen minimaal 24 uur vóór montage op kamertemperatuur in de ruimte waar het gemonteerd wordt. De wand en het plafond dienen vlak, droog, stof- en vetvrij te zijn. Indien nodig, schuur en reinig de ondergrond vóór montage van de kroonlijst.


Kroonlijst C326 laat zich eenvoudig monteren, gebruik altijd de montagehandleiding voor een perfect gemonteerde kroonlijst bij uw thuis. De kroonlijst laat zich makkelijk op maat zagen met een scherpe handzaag en verstekbak. Heeft u deze niet? Bestel deze tools direct mee!


Afwerking van kroonlijst C326

De kroonlijsten zijn standaard voorzien van een witte grondlaag waardoor de lijsten direct overschilderbaar zijn. Voor het beste resultaat adviseren wij de lijsten na montage te schilderen.


De lijmkit dient minimaal 24 uur te drogen voordat u de kroonlijsten in de gewenste kleur gaat schilderen. Verf op water- of terpentine basis hechten beide goed op de kroonlijsten. Er kan zowel lak als muurverf gebruikt worden.


Montageservice van STYQX

Geen tijd om kroonlijst C326 zelf te monteren? Wij kunnen deze kroonlijst voor een scherpe prijs bij u thuis monteren. Bestelt u bij diverse producten de optie 'Montage aan huis' dan wordt de totale montageprijs voordeliger! Onze monteur werkt vakkundig en vlot. Bovendien zijn wij gecertificeerd door Orac Decor® en daarmee Master Installer. Natuurlijk wordt het ontstane afval opgeruimd en meegenomen.


Maak gebruik van onze handige montageservice door de optie 'Montage aan huis' aan te vinken nadat u het gewenste aantal meter ingevuld én bijhorende lijm geselecteerd heeft. In de winkelwagen kunt u de gewenste montagedatum aangeven.


Garantie

U ontvangt volledige garantie van Orac Decor® enkel bij gebruik van de DecoFix lijmen en de juiste acclimatisering.

Twijfelt u nog?


Bestel voor € 0,99 een sample van Kroonlijst C326.
✓ Gratis verzending! ✓ Vandaag voor 22:00 besteld, donderdag in huis.
Aanbevolen producten
DecoFix Pro lijm 310 ml
lijm
✓ Direct leverbaar
€ 8,54 € 8,11 p/st
DecoFix Power lijm 290 ml
✓ Direct leverbaar
€ 23,98 € 22,78 p/st
DecoFix Extra nadenlijm 310 ml
✓ Direct leverbaar
€ 32,92 € 31,27 p/st
Lijmpistool Voor kitkokers
✓ Direct leverbaar
€ 19,90 p/st