Alstublieft Javascript aanzetten om deze site zonder te problemen te bezoeken.

Kroonlijst C325

Orac Decor®

Manoir kroonlijst C325 Orac Decor®

Afmeting: 200,0 cm x 6,5 cm x 7,0 cm

✓ Voor 10.00 uur besteld, morgen in huis! (m.u.v. za & zo)

Deze kroonlijst maakt deel uit van de Manoir familie en zorgt voor een spel van licht en schaduw. Kroonlijst C326 en C327 zijn de grotere varianten uit de Manoir familie.


Bekijk Manoir kroonlijsten in onze showroom!

Nieuwsgierig hoe een Manoir kroonlijst er in het echt uit ziet? In onze showroom kunt u de grotere Manoir kroonlijst C326 toegepast zien. Ervaar het mooie effect dat deze kroonlijsten kunnen geven aan een ruimte.


Kroonlijst C325 is geproduceerd van duurzaam Purotouch®. Dit is een hoogwaardige kwaliteit kunststof. Het materiaal polyurethaan maakt het mogelijk om scherpe details weer te geven in de kroonlijst.


Deze kroonlijst is ook te bestellen in een flexibele variant. Ideaal voor uw gebogen wanden en plafonds.


Voorbereiding en montage kroonlijst C325

Voor het beste eindresultaat plaatst u de kroonlijst C325 en de DecoFix lijmen minimaal 24 uur vóór montage op kamertemperatuur in de ruimte waar het gemonteerd wordt. De wand en het plafond dienen vlak, droog, stof- en vetvrij te zijn. Indien nodig, schuur en reinig de ondergrond vóór montage van de kroonlijst.


Kroonlijst C325 laat zich eenvoudig monteren, gebruik altijd de montagehandleiding voor een perfect gemonteerde kroonlijst bij uw thuis. De kroonlijst laat zich makkelijk op maat zagen met een scherpe handzaag en verstekbak. Heeft u deze niet? Bestel deze tools direct mee!


Afwerking van kroonlijst C325

De kroonlijsten zijn standaard voorzien van een witte grondlaag waardoor de lijsten direct overschilderbaar zijn. Voor het beste resultaat adviseren wij de lijsten na montage te schilderen.


De lijmkit dient minimaal 24 uur te drogen voordat u de kroonlijsten in de gewenste kleur gaat schilderen. Verf op water- of terpentine basis hechten beide goed op de kroonlijsten. Er kan zowel lak als muurverf gebruikt worden.


Montageservice van STYQX

Geen tijd om kroonlijst C325 zelf te monteren? Wij kunnen deze kroonlijst voor een scherpe prijs bij u thuis monteren. Bestelt u bij diverse producten de optie 'Montage aan huis' dan wordt de totale montageprijs voordeliger! Onze monteur werkt vakkundig en vlot. Bovendien zijn wij gecertificeerd door Orac Decor® en daarmee Master Installer. Natuurlijk wordt het ontstane afval opgeruimd en meegenomen.


Maak gebruik van onze handige montageservice door de optie 'Montage aan huis' aan te vinken nadat u het gewenste aantal meter ingevuld én bijhorende lijm geselecteerd heeft. In de winkelwagen kunt u de gewenste montagedatum aangeven.


Garantie

U ontvangt volledige garantie van Orac Decor® enkel bij gebruik van de DecoFix lijmen en de juiste acclimatisering.

Twijfelt u nog?


Bestel voor € 0,99 een sample van Kroonlijst C325.
✓ Gratis verzending! ✓ Vandaag besteld, dinsdag in huis.
Aanbevolen producten
DecoFix Pro lijm 310 ml
lijm
✓ Direct leverbaar
€ 8,54 € 7,99 p/st
DecoFix Power lijm 290 ml
✓ Direct leverbaar
€ 23,98 € 14,99 p/st
DecoFix Extra nadenlijm 310 ml
✓ Direct leverbaar
€ 32,92 € 19,99 p/st
Lijmpistool Voor kitkokers
✓ Direct leverbaar
€ 19,90 p/st