Alstublieft Javascript aanzetten om deze site zonder te problemen te bezoeken.

Instructievideo's

Handige tips van STYQX

DIY lamp Zigzag, Valley, Hill en Bar

Voor deze leuke DIY lamp, verkrijgbaar in vier verschillende designs, hebben we een super handige instructievideo gemaakt. Alle stappen worden in de video uitgebreid in beeld gebracht en toegelicht. Voor deze DIY lamp heeft u geen extra gereedschap nodig, alle benodigdheden zitten in het pakket. Veel succes!


Super handige instructievideo's voor de montage van lijsten. Het maken van binnen- en buitenhoeken van lijsten wordt uitgelegd en voor gedaan in verschillende video's. Ook het maken van een perfecte naadverbinding en stopverstek komt in beeld. Alle stappen worden duidelijk uitgelegd, u kunt zien welke lijm en gereedschappen u dient te gebruiken voor de montage van de producten.Binnenhoek kroonlijst maken

Een duidelijke uitleg voor het maken van een binnenhoek met uw kroonlijst. Met deze paar simpele trucs kunt u in een mum van tijd binnenhoeken zagen en verlijmen op uw wand en plafond.


Buitenhoek kroonlijst maken

Simpele uitleg voor het maken van een buitenhoek met uw kroonlijst. Gebruikt de handige tips en tricks voor het maken van uw buitenhoek.


Stopverstek kroonlijst maken

In sommige situaties is het een goede oplossing om een stopverstek toe te passen. Volg deze 8 eenvoudige stappen om uw kroonlijst stijlvol te laten eindigen met een stopverstek.


Montage van wandlijsten

Stapsgewijs wordt uitgelegd hoe u de wandlijsten kunt monteren om tot een prachtig eindresultaat te komen.


Montage van vloerplinten

Orac Decor®-plinten verbinden vloeren en muren op elegante wijze. Hier ziet u hoe u de vloerplinten op maat kunt zagen en verlijmen op de muur.


Montage van verlichtingslijsten

In 3 eenvoudige stappen wordt uitgelegd hoe u het beste verlichtingslijsten kunt monteren. Als voorbeeld worden verlichtingslijst C373 en C374 gebruikt in de video.


Naadverbinding juist afwerken

Ontdek hoe u een naadverbinding op de juiste manier kunt afwerken om tot een goed eindresultaat te komen. Gebruik alleen Decofix Extra voor naadverbindingen die ontstaan bij het maken van een binnen- en buitenhoek, stopverstek of wanneer u twee lengtes aan elkaar gaat verlijmen.

Hulp nodig bij de montage van de lijsten?

Ziet u het niet zitten om de montage zelf uit te voeren? Geen probleem, we helpen u graag! STYQX heeft een eigen montageservice en is gecertificeerd Master Installer. Stuur ons gerust een berichtje.