Alstublieft Javascript aanzetten om deze site zonder te problemen te bezoeken.

Interieur inspiratie

Boordevol ideeën

Autoire panelen en wandlijsten

Het plafond is voorzien van panelen en de wanden zijn voorzien van kaders, deze kleine en grote kaders zijn gemaakt van wandlijsten die uw ruimte enorm veel uitstraling geven. Dit plafond komt goed tot z'n recht in een grote ruimte maar misstaat zeker niet in een kleinere ruimte zoals de hal. Voor een chiquere uitstraling kunnen deze panelen ook diagonaal gemonteerd worden op het plafond.

Bekijk meer van inspiratie Autoire en ontdek alle producten.


3D sierelement Scala op de wand

Een lege wand kan eenvoudig opgeleukt worden met elementen die gemakkelijk te monteren zijn. Wij hebben verschillende 3D elementen in ons assortiment die geschikt zijn om een mooi patroon mee te maken. De elementen kunt in dezelfde kleur schilderen als de muur om een rustige uitstraling te krijgen. Houdt u meer van uitgesproken en hip? Schilder de sierelementen dan in verschillende felle kleuren.


Klassieke kroonlijst die uw keuken compleet maakt

Aan een keuken kunnen elementen toegevoegd worden om de ruimte nog sprekender te maken. Elementen waar u misschien niet heel snel aan dacht. Stijlvolle kroonlijsten en vloerplinten maken uw keuken gegarandeerd af.


Monteer een klassieke kroonlijst tegen het plafond en een bijpassende vloerplint aan de onderzijde van de keuken. Dit samen legt de nadruk in de ruimte op de gezellige sfeer die zeker in een keuken gewenst is. Welke model kroonlijst past goed in uw keuken?


Zelf geen tijd of gereedschap om de lijsten te monteren in uw keuken? Maak dan gebruik van onze handige 'Montage aan huis' service. Wij zijn erkend Master Installer en werken vlot en vakkundig bij u thuis.


Moderne lambrisering geeft uw ruimte stijl

Strakke lambrisering die makkelijk te realiseren is door u of onze vakman. Voor deze lambrisering zijn verschillende moderne wandlijsten gebruikt. De wandlijsten zijn in verschillende breedtes te verkrijgen zodat u zelf de uitstraling van het geheel kunt bepalen. Gaat u voor een standaard hoogte van 100 cm? Of liever een hoogte van 180 cm? Kunt u wel wat hulp gebruiken? Vraag vrijblijvend online advies aan!


Creatief met strakke wandlijsten

Met simpele wandlijsten kunnen allerlei vormen en kaders gemaakt worden. Met een beetje creativiteit komt u een heel eind. Hier is er voor gekozen om de hoeken aan de bovenzijde niet standaard in het verstek te zagen maar om van de hoek een punt te maken die naar binnen is gericht. Zo'n kleine verandering aan een standaard recht kader geeft al een totaal andere uitstraling aan de kamer.


Op deze wijze worden de simpele strakke wandlijsten een multifunctioneel product welke werkelijk overal toegepast kan worden. Niet alleen op de wand staan deze lijsten erg goed, ze kunnen ook doorgetrokken worden op het plafond. Bijna alle wandlijsten kunnen multifunctioneel gebruikt worden.


Ontdek alle moderne wandlijsten.


Gebruik 3D element Cubi voor een unieke uitstraling

Van de vele elementen in onze webshop is de Cubi één van de populairste 3D elementen die gemonteerd worden op de wand. Door de twee verschillende Cubi's verschillende kanten op te draaien krijgt u een unieke wandbekleding. Het handige formaat van 33,3 cm x 33,3 cm cm zorgt ervoor dat ze makkelijk te monteren zijn. Al onze elementen kunnen op maat gezaagd worden, gebruik hiervoor een scherpe handzaag zodat uw snel en netjes kunt zagen.


Bijzondere toevoeging op de muur

Het kan zijn dat u standaard vierkante of rechthoekige kaders op de wand niet opvallend genoeg vindt. Gelukkig hebben wij daar een oplossing voor. In onze webshop zijn er allerlei hoekstukken te verkrijgen die naadloos aansluiten op bijpassende wandlijst. Met deze hoekstukken kunt u een stijlvol en uitgesproken kader op de muur maken. Niet per se klassiek, niet per se modern, gewoon bijzonder en apart.


Durft u dit te gekke hoekstuk op uw muur te monteren en daarna in een gave kleur te schilderen? Misschien de binnenkant van het kader te behangen met een tropisch behangetje?


Wij hebben ideeën genoeg. Komt u er niet helemaal uit? Stuur ons gerust een berichtje met WhatsApp!


Maak een eyecatcher van uw plafond

Vaak wordt het plafond vergeten bij het samenstellen en inrichten van een ruimte. Dat is jammer omdat een plafond zoveel mogelijkheden geeft om sfeer te creëren in het gehele interieur. Op dit plafond zijn 2 verschillende producten gebruikt dit niet snel gecombineerd zouden worden vanwege de stijl die het uitstraalt. Door paneel W121 en rozet R14 juist wel te combineren ontstaat er een unieke combinatie welke werkelijk schitterend staan op een plafond.


Afhankelijk van uw wensen kunnen de panelen met rozetten recht of diagonaal gemonteerd worden. Op het gehele plafond of op het middelste gedeelte van het plafond. Deze combinatie komt tot z'n recht op een groot plafond zoals van een woon- of slaapkamer maar ook zeker op een kleinere plafonds zoals dit van een hal, trapgat of overloop.


Stilistische wandlijsten geven stijl aan de ruimte

Wandlijsten met mooie gebogen vormen geven de ruimte een luxe uitstraling. Door deze wandlijsten op ca. 100 cm hoog, gemeten vanaf de vloer, te monteren wordt de lege wand 'gebroken' en krijgt daardoor meer stijl.


In deze situatie zijn er 2 wandlijsten P3070 direct boven elkaar geplaatst voor een nog mooier resultaat. Samen met een vloerplint in bijpassende stijl wordt de wand ook aan de onderzijde netjes afgewerkt.


STYQX helpt u graag om uw ruimte meer sfeer en uitstraling te geven. U kunt gratis online advies aanvragen of eerst een sample bestellen. De sample kunt u bij de muur houden en daarmee een idee krijgen hoe het eruit komt te zien.