Alstublieft Javascript aanzetten om deze site zonder te problemen te bezoeken.

Gordijnprofielen van Orac Decor®

Modern

U heeft prachtige gordijnen alleen de rails is nog in het zicht. Dat is natuurlijk niet zo mooi. Gordijnprofielen zijn de oplossing! Wij hebben namelijk een aantal moderne kroonlijsten in ons assortiment die ook geschikt zijn om een gordijnrails weg te werken. De gordijnprofielen zijn er van klein tot groot en in verschillende moderne stijlen.


Gordijnprofiel C991 Orac Decor®
✓ Direct leverbaar
€ 42,38 p/m1
Gordijnprofiel C390 Orac Decor®
✓ Direct leverbaar
€ 25,30 p/m1
Gordijnprofiel C391 Orac Decor®
✓ Direct leverbaar
€ 36,52 p/m1
Gordijnprofiel C394 Orac Decor®
✓ Direct leverbaar
€ 21,42 p/m1
Gordijnprofiel C395 Orac Decor®
✓ Direct leverbaar
€ 30,60 p/m1
Gordijnprofiel C396 Orac Decor®
✓ Direct leverbaar
€ 38,25 p/m1
Hulp bij montage?


Wij kunnen de gewenste producten snel en netjes bij u thuis monteren!Meer informatie ->Bestel eenvoudig moderne gordijnprofielen van Orac Decor® online

In onze webshop kunt u gemakkelijk alle moderne gordijnprofielen van het merk Orac Decor® bestellen. We leveren het gewenste gordijnprofiel snel bij u thuis. Uw bestelling wordt zorgvuldig verpakt en getransporteerd.


Laat het moderne gordijnprofiel van Orac Decor® bij u thuis installeren

De installatie van het moderne gordijnprofiel kunt u gemakkelijk uit laten voeren door STYQX. Bij elk product kunt u de optie 'Montage aan huis' selecteren. Wij monteren dan het gordijnprofiel vakkundig en vlot bij u thuis. Onze monteur is officieel gecertificeerd door Orac Decor® en daarmee Master Installer.