Alstublieft Javascript aanzetten om deze site zonder te problemen te bezoeken.

Gordijnprofiel C343

Orac Decor®

Klassiek gordijnprofiel C343 Orac Decor®

Afmeting: 200,0 cm x 19,0 cm x 25,0 cm

✓ Voor 10.00 uur besteld, morgen in huis! (m.u.v. za & zo)

Dankzij een extra lijmkant kan deze klassieke kroonlijst ook als gordijnlijst gebruikt worden. Hierdoor verbergt u makkelijk uw gordijnrails voor een stijlvolle afwerking.


Bekijk deze Heritage gordijnprofiel in onze showroom!

In onze showroom kunt u deze grote Heritage gordijnprofiel C343 in het echt toegepast zien. Hoe uniek is dat? Ervaar het mooie effect dat dit gordijnprofiel geeft aan een ruimte.


Gordijnprofiel C343 is geproduceerd van duurzaam Purotouch®. Dit is een hoogwaardige kwaliteit kunststof. Het materiaal polyurethaan maakt het mogelijk om scherpe details weer te geven in het gordijnprofiel.


Voorbereiding en montage gordijnprofiel C343

Voor het beste eindresultaat plaatst u het gordijnprofiel C343 en de DecoFix lijmen minimaal 24 uur vóór montage op kamertemperatuur in de ruimte waar het gemonteerd wordt. Het plafond dient vlak, droog, stof- en vetvrij te zijn. Indien nodig, schuur en reinig de ondergrond vóór montage van het gordijnprofiel.


Gordijnprofiel C343 laat zich eenvoudig monteren, gebruik altijd de montagehandleiding voor een perfect gemonteerde lijst bij uw thuis. Het gordijnprofiel laat zich makkelijk op maat zagen met een scherpe handzaag en verstekbak. Heeft u deze niet? Bestel deze tools direct mee!


Afwerking van gordijnprofiel C343

De gordijnprofielen zijn standaard voorzien van een witte grondlaag waardoor de lijsten direct overschilderbaar zijn. Voor het beste resultaat adviseren wij de lijsten na montage te schilderen.


De lijmkit dient minimaal 24 uur te drogen voordat u de gordijnprofielen in de gewenste kleur gaat schilderen. Verf op water- of terpentine basis hechten beide goed op de gordijnprofielen. Er kan zowel lak als muurverf gebruikt worden.


Montageservice van STYQX

Geen tijd om gordijnprofiel C343 zelf te monteren? Wij kunnen dit gordijnprofiel voor een scherpe prijs bij u thuis monteren. Bestelt u bij diverse producten de optie 'Montage aan huis' dan wordt de totale montageprijs voordeliger! Onze monteur werkt vakkundig en vlot. Bovendien zijn wij gecertificeerd door Orac Decor® en daarmee Master Installer. Natuurlijk wordt het ontstane afval opgeruimd en meegenomen.


Maak gebruik van onze handige montageservice door de optie 'Montage aan huis' aan te vinken nadat u het gewenste aantal meter ingevuld én bijhorende lijm geselecteerd heeft. In de winkelwagen kunt u de gewenste montagedatum aangeven.


Garantie

U ontvangt volledige garantie van Orac Decor® enkel bij gebruik van de DecoFix lijmen en de juiste acclimatisering.

Twijfelt u nog?


Bestel voor € 0,99 een sample van Gordijnprofiel C343.
✓ Gratis verzending! ✓ Vandaag voor 22:00 besteld, donderdag in huis.
Aanbevolen producten
DecoFix Power lijm 290 ml
✓ Direct leverbaar
€ 23,98 € 22,78 p/st
DecoFix Extra nadenlijm 310 ml
✓ Direct leverbaar
€ 32,92 € 31,27 p/st
Lijmpistool Voor kitkokers
✓ Direct leverbaar
€ 19,90 p/st