Alstublieft Javascript aanzetten om deze site zonder te problemen te bezoeken.

Verlichtingslijst CX190F

Orac Decor®

  • Flexibele compacte verlichtingslijst CX190F Orac Decor®
  • Flexibele
  • Flexibele

Afmeting: 200,0 cm x 2,0 cm x 3,0 cm

Radius minimaal: 30,0 cm (horizontale montage)

Radius* minimaal: 130,0 cm (verticale montage)

✓ Voor 17.00 uur besteld, volgende werkdag verzonden!


Deze lijst is een flexibele versie van verlichtingslijst CX190


Voorbereiding en montage flexibele verlichtingslijst CX190F

Voor het beste eindresultaat plaatst u de flexibele verlichtingslijst CX190F en de DecoFix lijmen minimaal 24 uur vóór montage op kamertemperatuur in de ruimte waar het gemonteerd wordt. De wand dient vlak, droog, stof- en vetvrij te zijn. Indien nodig, schuur en reinig de ondergrond vóór montage van de verlichtingslijst.


Montage van flexibele verlichtingslijst CX190F is minder eenvoudig dan die van een niet-flexibele verlichtingslijst. Gebruik altijd de montagehandleiding voor een perfect gemonteerde flexibele verlichtingslijst bij uw thuis. De verlichtingslijst laat zich op maat zagen met een scherpe handzaag en verstekbak. Heeft u deze niet? Bestel deze tools direct mee!


Afwerking van flexibele verlichtingslijst CX190F

De flexibele verlichtingslijsten zijn standaard voorzien van een witte grondlaag waardoor de lijsten direct overschilderbaar zijn. Voor het beste resultaat adviseren wij de lijsten na montage te schilderen.


De lijmkit dient minimaal 24 uur te drogen voordat u de flexibele verlichtingslijsten in de gewenste kleur gaat schilderen. Verf op water- of terpentine basis hechten beide goed op de verlichtingslijsten. Er kan zowel lak als muurverf gebruikt worden.


Montageservice van STYQX

Geen tijd om flexibele verlichtingslijst CX190F zelf te monteren? Wij kunnen deze verlichtingslijst voor een scherpe prijs bij u thuis monteren. Bestelt u bij diverse producten de optie 'Montage aan huis' dan wordt de totale montageprijs voordeliger! Onze monteur werkt vakkundig en vlot. Bovendien zijn wij gecertificeerd door Orac Decor® en daarmee Master Installer. Natuurlijk wordt het ontstane afval opgeruimd en meegenomen.


Maak gebruik van onze handige montageservice door de optie 'Montage aan huis' aan te vinken nadat u het gewenste aantal meter ingevuld én bijhorende lijm geselecteerd heeft. In de winkelwagen kunt u de gewenste montagedatum aangeven.


Garantie

U ontvangt volledige garantie van Orac Decor® enkel bij gebruik van de DecoFix lijmen en de juiste acclimatisering.

Aanbevolen producten
DecoFix Power lijm 290 ml
✓ Direct leverbaar
€ 23,98 € 14,99 p/st
DecoFix Extra nadenlijm 310 ml
✓ Direct leverbaar
€ 32,92 € 19,99 p/st
Lijmpistool Voor kitkokers
✓ Direct leverbaar
€ 19,90 p/st