Alstublieft Javascript aanzetten om deze site zonder te problemen te bezoeken.

Deuromlijsting SX162F

Orac Decor®

Moderne architraaf SX162 Orac Decor®

Afmeting: 200,0 cm x 4,0 cm x 1,0 cm

Radius minimaal: 20,0 cm (horizontale montage)

Radius* minimaal: 80,0 cm (verticale montage)

✓ Voor 17.00 uur besteld, volgende werkdag verzonden!


Deze lijst is een flexibele versie van deuromlijsting SX162


Voorbereiding en montage flexibele deuromlijsting SX162F

Voor het beste eindresultaat plaatst u de flexibele deuromlijsting SX162F en de DecoFix lijmen minimaal 24 uur vóór montage op kamertemperatuur in de ruimte waar het gemonteerd wordt. De wand dient vlak, droog, stof- en vetvrij te zijn. Indien nodig, schuur en reinig de ondergrond vóór montage van de deuromlijsting.


Montage van flexibele deuromlijsting SX162F is minder eenvoudig dan die van een niet-flexibele deuromlijsting. Gebruik altijd de montagehandleiding voor een perfect gemonteerde flexibele deuromlijsting bij uw thuis. De deuromlijsting laat zich op maat zagen met een scherpe handzaag en verstekbak. Heeft u deze niet? Bestel deze tools direct mee!


Afwerking van flexibele deuromlijsting SX162F

De flexibele deuromlijstingen zijn standaard voorzien van een witte grondlaag waardoor de lijsten direct overschilderbaar zijn. Voor het beste resultaat adviseren wij de lijsten na montage te schilderen.


De lijmkit dient minimaal 24 uur te drogen voordat u de flexibele deuromlijstingen in de gewenste kleur gaat schilderen. Verf op water- of terpentine basis hechten beide goed op de deuromlijstingen. Er kan zowel lak als muurverf gebruikt worden.


Montageservice van STYQX

Geen tijd om flexibele deuromlijsting SX162F zelf te monteren? Wij kunnen deze deuromlijsting voor een scherpe prijs bij u thuis monteren. Bestelt u bij diverse producten de optie 'Montage aan huis' dan wordt de totale montageprijs voordeliger! Onze monteur werkt vakkundig en vlot. Bovendien zijn wij gecertificeerd door Orac Decor® en daarmee Master Installer. Natuurlijk wordt het ontstane afval opgeruimd en meegenomen.


Maak gebruik van onze handige montageservice door de optie 'Montage aan huis' aan te vinken nadat u het gewenste aantal meter ingevuld én bijhorende lijm geselecteerd heeft. In de winkelwagen kunt u de gewenste montagedatum aangeven.


Garantie

U ontvangt volledige garantie van Orac Decor® enkel bij gebruik van de DecoFix lijmen en de juiste acclimatisering.

Aanbevolen producten
DecoFix Power lijm 290 ml
✓ Direct leverbaar
€ 23,98 € 14,99 p/st
DecoFix Extra nadenlijm 310 ml
✓ Direct leverbaar
€ 32,92 € 19,99 p/st
Lijmpistool Voor kitkokers
✓ Direct leverbaar
€ 19,90 p/st