Alstublieft Javascript aanzetten om deze site zonder te problemen te bezoeken.

Wandpaneel W116F

Orac Decor®

Flexibele wall covering Bar XL W116F Orac Decor®

Afmeting: 200,0 cm x 25,0 cm x 2 cm

Radius** minimaal: 30,0 cm (in breedte van product)

✓ Voor 10.00 uur besteld, morgen in huis! (m.u.v. za & zo)

Laat uw creativiteit de vrije loop en ontwerp een uniek kunstwerk met dit flexibele wandpaneel dat perfect aansluit bij uzelf en uw interieur. Werk het geheel af met flexibele wandlijst CX190F.


Akoestisch effect wandpaneel W116F

De wandpanelen kunnen het geluid van een gesprek in de ruimte tot wel 25% absorberen. Dit staat gelijk aan het effect van isolatieplaten van dezelfde dikte als het wandpaneel. Hierdoor bevinden de wandpanelen van Orac Decor® zich in klasse E van akoestische absorptie.


Flexibel wandpaneel W116F is geproduceerd van duurzaam Purotouch®. Dit is een hoogwaardige kwaliteit kunststof. Het materiaal polyurethaan maakt het mogelijk om scherpe details weer te geven in de wandpanelen.


Voorbereiding en montage flexibele wandpanelen W116F

Voor het beste eindresultaat plaatst u de wandpanelen W116F en de DecoFix lijmen minimaal 24 uur vóór montage op kamertemperatuur in de ruimte waar het gemonteerd wordt. De wand en/of het plafond dienen vlak, droog, stof- en vetvrij te zijn. Indien nodig, schuur en reinig de ondergrond vóór montage van de wandpanelen.


Wandpaneel W116F laat zich eenvoudig monteren, gebruik altijd de montagehandleiding voor perfect gemonteerde wandpanelen bij uw thuis. De panelen laat zich makkelijk op maat zagen met een scherpe handzaag. Heeft u deze niet? Bestel deze tool direct mee!


Afwerking van flexibel wandpaneel W116F

De wandpanelen zijn standaard voorzien van een witte grondlaag waardoor de panelen direct overschilderbaar zijn. Voor het beste resultaat adviseren wij de wandpanelen na montage te schilderen.


De lijmkit dient minimaal 24 uur te drogen voordat u de panelen in de gewenste kleur gaat schilderen. Verf op water- of terpentine basis hechten beide goed op het wandpaneel. Er kan zowel lak als muurverf gebruikt worden.


Montageservice van STYQX

Geen tijd om wandpaneel W116F zelf te monteren? Wij kunnen deze wandpanelen voor een scherpe prijs bij u thuis monteren. Bestelt u bij diverse producten de optie 'Montage aan huis' dan wordt de totale montageprijs voordeliger! Onze monteur werkt vakkundig en vlot. Bovendien zijn wij gecertificeerd door Orac Decor® en daarmee Master Installer. Natuurlijk wordt het ontstane afval door ons opgeruimd en meegenomen.


Maak gebruik van onze handige montageservice door de optie 'Montage aan huis' aan te vinken nadat u het gewenste aantal meter ingevuld én bijhorende lijm geselecteerd heeft. In de winkelwagen kunt u de gewenste montagedatum aangeven.


Garantie

U ontvangt volledige garantie van Orac Decor® enkel bij gebruik van de DecoFix lijmen en de juiste acclimatisering.

Aanbevolen producten
DecoFix Power lijm 290 ml
✓ Direct leverbaar
€ 23,98 € 14,99 p/st
DecoFix Extra nadenlijm 310 ml
✓ Direct leverbaar
€ 32,92 € 19,99 p/st
Wandlijst CX190F Orac Decor®
✓ Direct leverbaar
€ 29,97 p/m1