Alstublieft Javascript aanzetten om deze site zonder te problemen te bezoeken.

Plintneut D340

Orac Decor®

Plintneut D340 Orac Decor®

Afmeting: 7,0 cm x 11,0 cm x 2,5 cm

✓ Voor 10.00 uur besteld, morgen in huis! (m.u.v. za & zo)

Klein hoekblok voor gebruik aan de onderkant van een deuromlijsting.


Bekijk deze plintneut in onze showroom!

In onze showroom kunt u deze plintneut D340 in het echt toegepast zien. Hoe uniek is dat? Ervaar het mooie effect dat deze plintneut geeft aan een ruimte.


Plintneut D340 is geproduceerd van duurzaam Duropolymer®. Dit is geëxtrudeerde en impactbestendige polystyreen, een hoogwaardige kwaliteit kunststof.


Voorbereiding en montage plintneut D340

Voor het beste eindresultaat plaatst u plintneut D340 en de DecoFix lijmen minimaal 24 uur vóór montage op kamertemperatuur in de ruimte waar het gemonteerd wordt. De wand dient vlak, droog, stof- en vetvrij te zijn. Indien nodig, schuur en reinig de ondergrond vóór montage van de plintneut.


Plintneut D340 laat zich eenvoudig monteren, gebruik altijd de montagehandleiding voor een perfect gemonteerde plintneut bij uw thuis.


Afwerking van plintneut D340

De plintneuten zijn standaard voorzien van een witte grondlaag waardoor de plintneuten direct overschilderbaar zijn. Voor het beste resultaat adviseren wij de plintneuten na montage te schilderen.


De lijmkit dient minimaal 24 uur te drogen voordat u de plintneuten in de gewenste kleur gaat schilderen. Verf op water- of terpentine basis hechten beide goed op de plintneuten. Er kan zowel lak als muurverf gebruikt worden.


Montageservice van STYQX

Geen tijd om plintneut D340 zelf te monteren? Wij kunnen deze plintneut voor een scherpe prijs bij u thuis monteren. Bestelt u bij diverse producten de optie 'Montage aan huis' dan wordt de totale montageprijs voordeliger! Onze monteur werkt vakkundig en vlot. Bovendien zijn wij gecertificeerd door Orac Decor® en daarmee Master Installer. Natuurlijk wordt het ontstane afval opgeruimd en meegenomen.


Maak gebruik van onze handige montageservice door de optie 'Montage aan huis' aan te vinken nadat u het gewenste aantal meter ingevuld én bijhorende lijm geselecteerd heeft. In de winkelwagen kunt u de gewenste montagedatum aangeven.


Garantie

U ontvangt volledige garantie van Orac Decor® enkel bij gebruik van de DecoFix lijmen en de juiste acclimatisering.

Aanbevolen producten
DecoFix Pro lijm 310 ml
lijm
✓ Direct leverbaar
€ 8,54 € 7,99 p/st
DecoFix Power lijm 290 ml
✓ Direct leverbaar
€ 23,98 € 14,99 p/st
Lijmpistool Voor kitkokers
✓ Direct leverbaar
€ 19,90 p/st