Alstublieft Javascript aanzetten om deze site zonder te problemen te bezoeken.

Plintneut D320

Orac Decor®

Plintneut D320 Orac Decor®

Afmeting: 13,6 cm x 24,8 cm x 2,7 cm

✓ Voor 10.00 uur besteld, morgen in huis! (m.u.v. za & zo)

Lang hoekblok voor gebruik aan de onderkant van een deuromlijsting.


Plintneut D320 is geproduceerd van duurzaam Purotouch®. Dit is een hoogwaardige kwaliteit kunststof. Het materiaal polyurethaan maakt het mogelijk om scherpe details weer te geven in de plintneut.


Voorbereiding en montage plintneut D320

Voor het beste eindresultaat plaatst u plintneut D320 en de DecoFix lijmen minimaal 24 uur vóór montage op kamertemperatuur in de ruimte waar het gemonteerd wordt. De wand dient vlak, droog, stof- en vetvrij te zijn. Indien nodig, schuur en reinig de ondergrond vóór montage van de plintneut.


Plintneut D320 laat zich eenvoudig monteren, gebruik altijd de montagehandleiding voor een perfect gemonteerde plintneut bij uw thuis.


Afwerking van plintneut D320

De plintneuten zijn standaard voorzien van een witte grondlaag waardoor de plintneuten direct overschilderbaar zijn. Voor het beste resultaat adviseren wij de plintneuten na montage te schilderen.


De lijmkit dient minimaal 24 uur te drogen voordat u de plintneuten in de gewenste kleur gaat schilderen. Verf op water- of terpentine basis hechten beide goed op de plintneuten. Er kan zowel lak als muurverf gebruikt worden.


Montageservice van STYQX

Geen tijd om plintneut D320 zelf te monteren? Wij kunnen deze plintneut voor een scherpe prijs bij u thuis monteren. Bestelt u bij diverse producten de optie 'Montage aan huis' dan wordt de totale montageprijs voordeliger! Onze monteur werkt vakkundig en vlot. Bovendien zijn wij gecertificeerd door Orac Decor® en daarmee Master Installer. Natuurlijk wordt het ontstane afval opgeruimd en meegenomen.


Maak gebruik van onze handige montageservice door de optie 'Montage aan huis' aan te vinken nadat u het gewenste aantal meter ingevuld én bijhorende lijm geselecteerd heeft. In de winkelwagen kunt u de gewenste montagedatum aangeven.


Garantie

U ontvangt volledige garantie van Orac Decor® enkel bij gebruik van de DecoFix lijmen en de juiste acclimatisering.