Alstublieft Javascript aanzetten om deze site zonder te problemen te bezoeken.

Hoekstuk D210

Orac Decor®

Hoekstuk D210 voor deuromlijsting Orac Decor®

Afmeting: 9,6 cm x 9,6 cm x 3,5 cm

✓ Voor 10.00 uur besteld, morgen in huis! (m.u.v. za & zo)

Mooi rozetblokje dat als hoek gebruikt kan worden bij deuromlijstingen.


Hoekstuk D210 is geproduceerd van duurzaam Duropolymer®. Dit is geëxtrudeerde en impactbestendige polystyreen, een hoogwaardige kwaliteit kunststof.


Voorbereiding en montage hoekstuk D210

Voor het beste eindresultaat plaatst u hoekstuk D210 en de DecoFix lijmen minimaal 24 uur vóór montage op kamertemperatuur in de ruimte waar het gemonteerd wordt. De wand of het plafond dient vlak, droog, stof- en vetvrij te zijn. Indien nodig, schuur en reinig de ondergrond vóór montage van de wandlijst.


Hoekstuk D210 laat zich eenvoudig monteren, gebruik altijd de montagehandleiding voor een perfect gemonteerd hoekstuk bij uw thuis.


Afwerking van hoekstuk D210

De hoekstukken zijn standaard voorzien van een witte grondlaag waardoor de hoeken direct overschilderbaar zijn. Voor het beste resultaat adviseren wij de hoeken na montage te schilderen.


De lijmkit dient minimaal 24 uur te drogen voordat u de hoekstukken in de gewenste kleur gaat schilderen. Verf op water- of terpentine basis hechten beide goed op de hoekstukken. Er kan zowel lak als muurverf gebruikt worden.


Montageservice van STYQX

Geen tijd om hoekstuk D210 zelf te monteren? Wij kunnen dit hoekstuk voor een scherpe prijs bij u thuis monteren. Bestelt u bij diverse producten de optie 'Montage aan huis' dan wordt de totale montageprijs voordeliger! Onze monteur werkt vakkundig en vlot. Bovendien zijn wij gecertificeerd door Orac Decor® en daarmee Master Installer. Natuurlijk wordt het ontstane afval opgeruimd en meegenomen.


Maak gebruik van onze handige montageservice door de optie 'Montage aan huis' aan te vinken nadat u het gewenste aantal meter ingevuld én bijhorende lijm geselecteerd heeft. In de winkelwagen kunt u de gewenste montagedatum aangeven.


Garantie

U ontvangt volledige garantie van Orac Decor® enkel bij gebruik van de DecoFix lijmen en de juiste acclimatisering.

Aanbevolen producten
DecoFix Pro lijm 310 ml
lijm
✓ Direct leverbaar
€ 8,54 € 7,99 p/st
DecoFix Power lijm 290 ml
✓ Direct leverbaar
€ 23,98 € 14,99 p/st
Lijmpistool Voor kitkokers
✓ Direct leverbaar
€ 19,90 p/st