Alstublieft Javascript aanzetten om deze site zonder te problemen te bezoeken.

Architraaf DX174

Orac Decor®

  • Architraaf DX174 Orac Decor®
  • Heritage

Afmeting: 230,0 cm x 6,0 cm x 2,2 cm

✓ Voor 10.00 uur besteld, morgen in huis! (m.u.v. za & zo)

Voeg subtiel klasse toe aan uw ruimte met deze klassieke deurlijst met elegante welvingen.


Bekijk deze klassieke architraaf in onze showroom!

In onze showroom kunt u deze klassieke architraaf DX174 in het echt toegepast zien. Hoe uniek is dat? Ervaar het mooie effect dat deze architraaf geeft aan een ruimte.


Architraaf DX174 is geproduceerd van duurzaam Duropolymer®. Dit is geëxtrudeerde en impactbestendige polystyreen, een hoogwaardige kwaliteit kunststof.


Deze architraaf is ook te bestellen in een flexibele variant. Ideaal voor uw gebogen doorgangen.


Voorbereiding en montage architraaf DX174

Voor het beste eindresultaat plaatst u architraaf DX174 en de DecoFix lijmen minimaal 24 uur vóór montage op kamertemperatuur in de ruimte waar het gemonteerd wordt. De wand dient vlak, droog, stof- en vetvrij te zijn. Indien nodig, schuur en reinig de ondergrond vóór montage van de architraaf.


Architraaf DX174 laat zich eenvoudig monteren, gebruik altijd de montagehandleiding voor een perfect gemonteerde lijst bij uw thuis. De architraaf laat zich makkelijk op maat zagen met een scherpe handzaag en verstekbak. Heeft u deze niet? Bestel deze tools direct mee!


Afwerking van architraaf DX174

De architraven zijn standaard voorzien van een witte grondlaag waardoor de lijsten direct overschilderbaar zijn. Voor het beste resultaat adviseren wij de lijsten na montage te schilderen.


De lijmkit dient minimaal 24 uur te drogen voordat u de architraven in de gewenste kleur gaat schilderen. Verf op water- of terpentine basis hechten beide goed op de lijsten. Er kan zowel lak als muurverf gebruikt worden.


Montageservice van STYQX

Geen tijd om architraaf DX174 zelf te monteren? Wij kunnen deze architraaf voor een scherpe prijs bij u thuis monteren. Bestelt u bij diverse producten de optie 'Montage aan huis' dan wordt de totale montageprijs voordeliger! Onze monteur werkt vakkundig en vlot. Bovendien zijn wij gecertificeerd door Orac Decor® en daarmee Master Installer. Natuurlijk wordt het ontstane afval opgeruimd en meegenomen.


Maak gebruik van onze handige montageservice door de optie 'Montage aan huis' aan te vinken nadat u het gewenste aantal meter ingevuld én bijhorende lijm geselecteerd heeft. In de winkelwagen kunt u de gewenste montagedatum aangeven.


Garantie

U ontvangt volledige garantie van Orac Decor® enkel bij gebruik van de DecoFix lijmen en de juiste acclimatisering.

Twijfelt u nog?


Bestel voor € 0,99 een sample van Architraaf DX174.
✓ Gratis verzending! ✓ Vandaag besteld, dinsdag in huis.