Alstublieft Javascript aanzetten om deze site zonder te problemen te bezoeken.

Behanglijm 2 KG

voor Cole & Son

Inhoud: 2 kilo

✓ Levertijd: 1 - 4 werkdagen

TIJDELIJKE ACTIE - Bij het gewenste behang wat u in onze webshop of showroom koopt, ontvangt u nu de juiste hoeveelheid behanglijm van ons gratis! Gebruik hiervoor kortingscode GRATISLIJM bij het afronden van uw bestelling.


Deze professionele kant-en-klaar behanglijm van Arte is op waterbasis en geschikt voor al het vliesbehang van Cole & Son. Daarnaast is de lijm is ook geschikt voor papier en vinyl behang alsook behang met een textieldrager. Arte Clear Pro is makkelijk te verwerken met een blokkwast en/of (microfiber) roller. Met deze verpakking kunt u ca. 10 m2 behang plakken.


Verbruik: 1 kg per 5 m2


Hoeveel behanglijm heb ik nodig?

De benodigde hoeveelheid lijm hangt af van het aantal vierkante meters dat u gaat voorzien van behang. De hoogte en breedte van de te behangen muren zijn dan belangrijk. Voor het verbruik van de behanglijm hoeft u geen rekening te houden met het patroon van het behang. 


Tip van STYQX

Heeft u sterk zuigende muren die u wilt behangen? Lijm dan één of meerdere keren de muren even voor. Door de muren een of twee keer met een blokkwast of roller en behanglijm in te lijmen wordt de zuigende werking van de muur een stuk minder. Daarna kunt u het behang en de lijm toepassen zoals vermeld staat op het etiket van uw behang en de meegeleverde handleiding.